Impact

Het programma

In deze training van twee dagen ervaar je waar het in jouw communicatie makkelijker en beter kan. Onze trainers geven je daarvoor heldere inzichten en praktisch, direct toepasbaar gereedschap. Van onze deelnemers horen we dat ze met meer plezier meer weten te bereiken. Vooral als het gaat om de verbinding en samenwerking.

Communicatie | Samenwerking | Speciale aanbieding

€ 1.190,- Excl. 21% VAT i
View data and register
Please note: You first need to have completed the program .
Waarom voor jou?

In deze training krijg je gereedschap voor communicatie met anderen, ga je aan de slag met verwachtingsmanagement en leer je omgaan met teleurstellingen. Je verbetert hierdoor je oplossingsgerichtheid. Daarnaast leer je hoe je samenwerking naar een hoger niveau tilt door je gesprekken in goede banen te leiden.

Speciale beschikbaarheid in 2023

De training Impact is al jaren te vinden in het in-company portfolio van How Company onder de naam 'Samenwerking in de praktijk' en heeft zijn kracht ruimschoots bewezen.

Deze training is een platform voor How Company om trainers verder te ontwikkelen. Na accreditatie tot team- en communicatietrainer worden onze trainers Impact trainer. De opleiding bestaat uit trainen onder directe begeleiding van een senior trainer/opleider. Wij kunnen deze training tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Het is dus een win-win - jij krijgt een eersteklas training van uitstekende trainers en wij hebben de kans om onze trainers op te leiden in de praktijk.

Is this useful for me? Checklist
Wat je leert
  • je communicatie afstemmen op het doel, de situatie en je gesprekspartner
  • samenwerking te verbeteren en blijvend te versterken
  • verantwoordelijkheid nemen op basis van een persoonlijk actieplan
Trainer aan het woord Irritaties en misverstanden ontstaan snel wanneer mensen samenwerken. Weten wat goed samenwerken precies inhoudt en wat ervoor nodig is, leidt tot minder irritaties, en meer duidelijkheid. Door betere afstemming van ideeën en sneller knopen doorhakken zul je makkelijker je doelen bereiken. Zo creëer je meer impact voor jezelf en je omgeving.
Rated with a 9,3 Super leerzaam en direct toe te passen in praktijk! Dit is zeker een aanvulling op mijn functie als medewerker Servicedesk! Ik zou dan ook een ieder kunnen adviseren om de cursus te volgen.
Hakan Yigitsoy, Senior Servicedesk medewerker, ONVZ Zorgverzekeraar "Super leerzaam en direct toe te passen in praktijk! Dit is zeker een aanvulling op mijn functie als medewerker Servicedesk! Ik zou dan ook een ieder kunnen adviseren om de cursus te volgen."
Appreciation How Company: 9,3 More reviews
Frequently asked questions

In de training Impact is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

 In verband met onze interne trainersopleiding wordt de training gegeven door een trainer in opleiding, onder begeleiding van een senior trainer.

Op een inspirerende leeromgeving in het midden van het land.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 2 dagen. Het arrangement bestaat uit: 2x lunch, een afsluitende maaltijd met  2 consumpties, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een digitaal platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarmee je kunt inloggen op Learningstone, waar je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.

Het is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Het opleidingsniveau is MBO+. Er is geen vereiste vooropleiding voor deze training.
Deze training bestaat uit 2 dagen (18 uur totaal lesuren). De tijdsinvestering is circa 1 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Ask a question
Maureen Wijdh Advisor and Relationship Manager Open Programmes
Register
31 January
Wednesday 31 January, Wednesday 14 February € 1.190,- Excl VAT places available
15 May
Wednesday 15 May, Wednesday 29 May € 1.190,- Excl VAT places available
18 September
Wednesday 18 September, Wednesday 02 October € 1.190,- Excl VAT places available
04 December
Wednesday 04 December, Wednesday 18 December € 1.190,- Excl VAT places available

Max. groepsgrootte 10 personen, meerdere startdata, inspirerende locatie in het midden van het land.

Inclusief :

  • 2x lunch,
  • 1x snack,
  • 1x afsluitende maaltijd met 2 consumpties
  • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Read the terms and conditions
Location: How Company Noordeinde 54 C
1121 AE Landsmeer

+31 (0)20 506 20 90
info@howcompany.nl
www.howcompany.nl