Nederlands / English

Katrin Muff

Decaan, Business School Lausanne (CH)

Aanleiding

In 2008 nam Katrin deel aan een programma over persoonlijk leiderschap dat werd gegeven door Claudia Kranefuss, trainer bij How Company. "De diepte en professionaliteit waren indrukwekkend, dus ik besloot om een programma over leiderschap en communicatie toe te voegen aan onze (executive) MBA-programma's op BSL-Lausanne." Business School Lausanne is een kleine, maar exclusieve Business School die bedrijfseducatie wil transformeren naar de behoeften van modern leiderschap in een duurzame omgeving. De zogenaamde soft skills zijn essentieel voor organisaties die op een verantwoorde manier willen handelen - voor hun mensen en voor het milieu. "We hebben deze vaardigheden, waarden gedreven, een integraal onderdeel van onze programma’s gemaakt bij BSL".

"Ze zijn een geschikte partner om een nieuwe vorm van leiderschap te creëren door hun professionaliteit en gedrevenheid".

Aanpak

Over How Company zegt Katrin: "Ze zijn een geschikte partner om een nieuwe vorm van leiderschap te creëren door hun professionaliteit en gedrevenheid." BSL-studenten beginnen met het vak Advanced Communication aan het begin van hun studie. Gedurende deze 2,5 dag leren ze begrijpen hoe ze de juiste dingen op het juiste moment kunnen zeggen en creëren ze een diepere samenwerking en partnerschap. Sinds 2009, starten we aan het begin van elk semester met dit vak.

Resultaat

Katrin: "Claudia en het programma worden zeer gewaardeerd door onze studenten. Ze ervaren het vak als praktisch en van een zeer positieve invloed op hun zakelijke leven, privéleven en in de samenwerking met hun medestudenten. "Het beïnvloedt hun begrip van culturele verschillen, de balans tussen werk en privéleven en de effectiviteit van de geleerde tools in hun werkomgeving met klanten en collega's. "Het programma is geschikt voor alle culturen, wat een belangrijk aspect is in onze multiculturele schoolomgeving. Claudia is een zeer gewaardeerde professor binnen onze school. Ze is flexibel, coöperatief en een partner in het realiseren van de waarden van Business School Lausanne."

Over Business School Lausanne

Business School Lausanne (BSL) is een wereldwijde leeromgeving, gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Studenten van zestig nationaliteiten en diverse achtergronden sluiten zich aan bij de faculteit in een collaboratieve verkenning binnen het bedrijfsleven. BSL staat op nummer 3 in Zwitserland en behoort tot de top 20 van business schools in West-Europa in het QS Global 250 Business Schools Report 2017. Hun programma's zijn sinds 1996 geaccrediteerd door de Accreditatie Raad voor Bedrijfsscholen en Programma's (ACBSP). Hun programma-portfolio omvat onder meer: Bedrijfskunde en duurzaamheid in Bachelor, Master, e / MBA, DAS en vervolgonderwijs.

www.bsl-lausanne.ch

Meer informatie

Meer weten over ons totale aanbod programma's ?

Hier vind je informatie over Open programma’s, Maatwerk programma’s en Coaching.

Contact

Jeroen Siedenburg

Managing Partner


+31 (0)6 53 97 18 24

Kernwoorden

Impact

In-company

Teamontwikkeling

Management- en leiderschapsontwikkeling

Communicatie

Onderwijs