Nederlands / English

Nieuws

How Company erkende PE-instelling accountants

17.10.2017

How Company is recentelijk erkend als PE-instelling door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Accountants (RA en AA) moeten voldoen aan vakbewaamheidseisen en daar permanente educatie (PE)-activiteiten voor verrichten. Het is erop gericht dat accountants de basiskennis en ontwikkelingen binnen het vakgebied onderhouden. Zij kunnen vanaf nu hun persoonlijke effectiviteit verhogen door deel te nemen aan het programma Communication for Excellence en voor wie meer en verder wil, Leadership for Excellence.

Wil je meer weten kijk dan op www.nba.nl

Jeroen Siedenburg fietst Africa Classic voor AMREF Flying Doctors

10.10.2017

Op 7 oktober is onze collega Jeroen Siedenburg met zijn mountainbike op het vliegtuig gestapt naar Tanzania om samen met 100 anderen een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid in Afrika. Hij heeft de afgelopen maanden een fantastisch sponsorbedrag van €12.000 op weten te halen voor AMREF Flying Doctors. Op dit moment trotseert hij uitdagende routes op zijn mountainbike in het wildlife van Tanzania en bezoekt hij verschillende projecten. Wij zijn trots op hem! 
www.africaclassic.nl

Workshop voor expats: The 5 Principles that will change your life

14.03.2017

Op zaterdag 25 maart is How Company vertegenwoordigd als standhouder op de IamExpat Fair in de Westergasfabriek in Amsterdam. Het team van How Company staat hier klaar om expats meer te vertellen over hoe ze hun persoonlijke succes kunnen bereiken. Julia Sullivan, trainer van How Company, zal om 14.30u een workshop geven over "The 5 Principles that will change your life".

www.amsterdam.iamexpatfair.nl

HR Professionals kiezen het goede doel: Het Vergeten Kind

16.02.2017

Éen keer per jaar geven wij HR Professionals de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief het programma Communication for Excellence te volgen. Zo kunnen zij zich persoonlijk ontwikkelen, kennismaken met ons programma en  tegelijkertijd een goed doel steunen. Dit jaar hadden zij de keuze uit Nationaal Ouderenfonds, Antoni van Leeuwenhoek en Het Vergeten Kind.

De HR Professionals hebben unaniem besloten om de opbrengst van de training te doneren aan het goede doel: Het Vergeten Kind. Hun voornaamste reden was dat dit bedrag de meeste impact op deze plek zou hebben.

In totaal komt € 6.589 ten goede aan kinderen die in Nederland hun huis zijn ontvlucht en nu in opvanghuizen wonen waar vaak niet de hulp is om de traumatische ervaringen te verwerken. Het Vergeten Kind maakt zich hard om deze kinderen een beter leefklimaat, voorlichting en activiteiten binnenshuis en buitenshuis te bezorgen.

Masterclass Persoonlijke Effectiviteit en LEAN Bouw & Infra

10.02.2017

Na een aantal succesvolle masterclasses op het gebied van persoonlijke effectiviteit en LEAN in de procesindustrie, breiden we onze dienstverlening uit. In samenwerking met het Summa College Bouw & Infra starten we binnenkort ook daar met deze Masterclass-reeks.

Onder het motto Niet harder, maar slimmer werken kregen de deelnemers aan het congres “Samen Slim bouwen aan de Toekomst” onlangs van Erwin van Oss (Perficio Adviseurs) en Jeroen Ogier (How Company) een naar verluid inspirerend voorproefje van deze masterclass.

Bekijk hier de brochure.

Ben jij manager en wil je meer actie en eigen verantwoordelijkheid in je team?

05.01.2017

Speciaal voor managers die eerder ons programma Communication for Excellence hebben gevolgd hebben wij een praktisch vervolgprogramma ontwikkeld dat jou in staat stelt om te managen in plaats van de kar te trekken.

Gedurende 8 weken leer je om focus aan te brengen op dat wat je écht belangrijk vindt in je rol en leer je anderen op een coachende wijze hun rol te pakken. Je zult actief met het materiaal aan de slag gaan uit de Communication for Excellence. Doordat je verwachtingen duidelijk weet over te brengen en meer vragen stelt, ga je ervaren dat je medewerkers zich meer open gaan stellen om te leren en hoef je zelf minder ‘hard’ te werken.

Spreekt dit je aan en wil je weten hoe je dit doet? Vanaf 8 mei starten wij dit programma. Lees hier meer over Interaction for Action.

Oudere berichten

23.11.2016De 100ste groep Persoonlijk Leiderschap voor Summa College

In januari 2012 is het cultuurverandertraject van start gegaan bij het Summa College in Eindhoven. Inmiddels hebben 1200 medewerkers vanuit 22 verschillende scholen voor middelbaar beroepsonderwijs deelgenomen aan het programma Persoonlijk Leiderschap. Het 3-daagse programma is vergelijkbaar met het open programma Communication for Excellence. Om dit te vieren werden de groepen deze week getrakteerd op taart tijdens de training.

Lees hier meer over het traject bij Summa College.

22.11.2016Recordaantal deelnemers in De Baak Seaside

Deze week zijn de open programma’s Impact, Communication for Excellence en Leadership  for Excellence van start gegaan. Meer dan 50 deelnemers zullen de komende dagen worden uitgedaagd om hun persoonlijke groei een boost te geven. De open programma’s vinden plaats op onze vaste locatie in De Baak Seaside in Noordwijk waar How Company de vergaderruimten huurt en gebruik maakt van de hotelovernachtingen. De Baak Seaside is een inspirerende leeromgeving direct aan het strand waar nagenoeg iedereen bezig is met een bepaalde vorm van persoonlijke ontwikkeling.

15.11.2016Endemol sluit partnership voor ontwikkeltraject

Endemol Shine Nederland en How Company hebben tot en met eind 2018 een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor een ontwikkeltraject van de medewerkers op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

De komende twee jaar zullen minimaal 20 medewerkers op individuele basis deelnemen aan het programma Communication for Excellence, het 4-daagse programma waarbij mensen leren hoe ze hun talenten en kwaliteiten maximaal kunnen benutten.


Het doel is om binnen de organisatie vanuit hetzelfde gedachtegoed te gaan samenwerken om de organisatie naar een hoger platform te brengen vanuit de visie van de directieleden Boudewijn Beusmans en Iris Boelhouwer.

Naast de individuele programma’s zullen er ook twee incompany Communicatie Stijlen dagen worden georganiseerd, waar totaal 40 mensen van Endemol Shine Nederland aan deel kunnen nemen. 

04.10.2016How Company is gewaardeerd met 100% en 98,3% score op klanttevredenheid

Elke twee jaar laat How Company een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren door CEDEO. CEDEO is een gespecialiseerde instantie die de kwaliteit van opleidingsinstituten meet en waarborgt. De kwaliteit wordt door onze klanten op open programma’s met een score van 100% (!) beoordeeld en onze maatwerk programma’s met 98,3%. Wij zijn enorm trots op deze waarderingen en willen al onze klanten hartelijk danken voor hun medewerking en betrokkenheid.
www.cedeo.nl

16.09.2016Centric en How Company sluiten preferred supplier overeenkomst!

Centric Education heeft How Company geselecteerd als leverancier op het gebied van opleidingen en trainingen.

Sinds 2012 werkt How Company samen met Centric voor de individuele programma’s. Nu heeft Centric voor How Company gekozen als preffered supplier voor individuele/persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Tot eind 2018 zal Centric de programma’s van How Company actief aanbieden aan hun eigen medewerkers, maar ook aan hun klanten.

Over Centric
Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

www.centric.eu

12.09.2016CFE For Expats and International Participants

Our trainer Julia Sullivan will be facilitating the annual Communication for Excellence in English at October 24-6 and 11 November. 

If you have international colleagues you want to introduce to our material, we would be happy to talk to them. For more information please contact Julia Sullivan on 020-5062090 or send an email to julia@howcompany.nl

You can also subscribe here.

01.08.2016Hét programma voor HR professionals staat weer op de agenda!

Sinds 2009 organiseert How Company haar succesvolle programma Communication for Excellence één keer per jaar specifiek voor HR Professionals.
In een setting van HR vakgenoten stap je in een persoonlijk ontwikkeltraject en krijg je de kans om een netwerk van HR Professionals op te bouwen. Ook is dit een manier om de werkwijze van How Company te leren kennen.

Lees hier meer over ons programma!

26.05.2016How Company gaat verhuizen!

Na 9 jaar gaan wij de Contactweg 161 verlaten en verhuizen naar onze nieuwe kantoor! Wij blijven in Amsterdam alleen zoeken wij het wat hoger op. Fysiek, maar ook qua uitstraling en beleving. Medio juni zullen wij ons nieuwe kantoor in het Coengebouw op de 10e verdieping in gebruik gaan nemen. De verbouwing is op dit moment in volle gang en wij kunnen niet wachten om te gaan genieten van het fantastische uitzicht over heel Amsterdam. Ben je binnenkort in de buurt, kom dan zeker even langs!

19.05.2016I-BRAND lancering

Deze week is het nieuwe programma I-BRAND van start gegaan. Op 17 mei is de eerste groep deelnemers gestart op onze vaste locatie in De Baak in Noordwijk aan Zee. I-BRAND is een vervolg op ons programma Communication for Excellence en gaat over personal branding, oftewel 'het merk IK'. Waar sta je voor, waar ga je voor en hoe ziet dat er in jouw leven uit. Deelnemers worden gedurende drie weken uitgedaagd 'het merk IK' op een bewuste manier vorm te geven.  De eerste geluiden van deelnemers zijn zeer positief!