Ervaringen

Wij kunnen je vertellen wat we doen en wat voor een impact dat heeft op je zakelijke én privéleven. Maar dat kunnen onze opdrachtgevers ook, misschien zelfs nog beter. Hieronder een greep uit de organisaties waar we mee samenwerken en hun ervaringen.

De studenten maken effectiever gebruik van de geleerde tools in hun werkomgeving met klanten en collega's. Het programma is geschikt voor alle culturen, een belangrijk aspect in onze multiculturele schoolomgeving.

Lees verder »
Katrin Muff, Decaan, Business School Lausanne
Als een van mijn mensen na Communication for Excellence weer op kantoor komt, geeft dit een berg energie. Het trekt onze organisatie verder vooruit. Inhoud en kennis over verbeterprocessen is er al. Door ook te luisteren en in te spelen op de behoeften, leren we elkaar en onze klanten beter begrijpen. Lees verder »
René van Amersfoort, Director, vABC
Als je in de attitude van mensen een blijvende verandering wilt zien, adviseer ik een traject van How Company. Lees verder »
Edwin Verlangen, Director AAFM, Avans College of Higher Education
Investeren in je mensen: dat is de sleutel tot succes. De helft van het succes van een student wordt bepaald door de kwaliteit van de docent. Om die docent maximaal te ondersteunen, is onderlinge communicatie essentieel. Lees verder »
Antoine Wintels, Chairman of the Board, Summa College
Met drive, commitment en een kritische houding weet How Company een bijdrage te leveren en onze organisatie een stap verder te brengen in de veranderende goededoelenmarkt. Lees verder »
Peter Douwes, Director, Make-A-Wish Nederland
Wanneer je echt wilt investeren in mensen en ze wilt laten groeien, zijn de programma’s van How Company daar heel geschikt voor. Een toegevoegde waarde voor leiders en professionals. Lees verder »
Ryanne Blaauw, HR Specialist, Jacobs Douwe Egberts
We willen ervoor waken dat zij vastzitten in hun comfortzone. We gaan het gesprek aan en kijken naar ontwikkelmogelijkheden. Zo geven we mensen nieuwe impulsen binnen hun huidige functie, een soort APK. Lees verder »
Herman Zondag, COO, AFAS Software
We stellen prioriteiten op een betere manier, maken échte keuzes in plaats van halve keuzes. De prestaties zijn al een stuk beter, maar er is nog veel meer uit te halen. Stap voor stap zijn we dat nu met elkaar aan het ontdekken. Lees verder »
Roel van Dijk, CEO, ANVA

Jezelf inspireren is veel krachtiger dan gemotiveerd worden door je leidinggevende

Lees verder »
René van Hees, Chief Software Engineer, Thales
How Company helpt om de potentie die in ieder persoon en in ieder team aanwezig is er ook daadwerkelijk uit te laten komen. Lees verder »
Hay Hulsman, Managing Director, AHC Benelux

Het gezamenlijk bepalen, uitspreken en vastleggen van onze identiteit geeft een commitment naar elkaar als MT en duidelijkheid en focus waar we voor gaan naar de rest van de organisatie.

Lees verder »
Patricia Surendonk, CEO, Burg Group
Voor deze organisaties werken we o.a.