Communication for Excellence

Het programma

Fouten en misstanden voorkomen, dat willen we allemaal. Helaas blijkt het in de praktijk altijd lastiger dan gedacht. How Company biedt een resultaatgerichte, praktische training waarbij persoonlijk leiderschap centraal staat. Het geeft antwoord op de vraag: hoe los ik de dingen op die niet werken in mijn leven en hoe creëer ik wat ik wel wil?

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap

Brochure aanvragen Laat hieronder uw gegevens achter en wij sturen u de brochure toe per mail.
* telefoonnummer achterlaten optioneel
Wat je leert
 • Sterk vermogen om oplossingsgericht te communiceren
 • Ervaren van minder (werk)druk
 • Beter presteren op korte en lange termijn
 • Sneller inzicht in en handelen bij probleemsituaties en deze ombuigen naar kansen en mogelijkheden voor de toekomst
 • Hoog energieniveau voor persoonlijke doelen: daadkrachtig richting de toekomst
 • Inzicht in drijfveren van jezelf en anderen
Trainer aan het woord

Het meest gehoorde antwoord op tegenvallende resultaten? Harder werken! Ons antwoord: Harder werken op dezelfde wijze lost vaak niets op, integendeel. Wat weerhoud je echt van het bereiken van je doelen? Daar kijken we naar in deze training. Weet wat ertoe doet, hoe je dit uitdraagt en hoe je anderen meekrijgt.

Beoordeeld met een 9,5 Zeer leerzame cursus die je een goede inzage biedt in manieren van communiceren, het eenvoudiger bereiken van je doelen en het ervaren van minder druk en stress. Dit alles in een veilige setting van een klein groepje gelijkgestemden.
Ronald Martens, Financial Advisor, Reijn & Partners "Zeer leerzame cursus die je een goede inzage biedt in manieren van communiceren, het eenvoudiger bereiken van je doelen en het ervaren van minder druk en stress. Dit alles in een veilige setting van een klein groepje gelijkgestemden."
Waardering How Company: 9,5 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen
De training Communication for Excellence bestaat uit maximaal 15 deelnemers.
Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.
Op een inspirerende leeromgeving aan zee: De Baak Seaside in Noordwijk. De Baak Seaside heeft faciliteiten, zoals trainingszalen, restaurant en een hotel.
De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 4 dagen. Het arrangement bestaat uit: 2x overnachting, 4x ontbijt, 4x lunch, 2x snack, 3x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.
Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.
Wij werken met een extern platform Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarbij je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en alle praktische informatie.
Onze trainingsdagen zijn lange dagen, waarbij je pas laat met elkaar aan tafel gaat voor het diner. Door even van huis weg te zijn, zorgt het ervoor dat je maximale focus hebt op jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je meer uit de training halen. Deelnemers geven aan dit als erg prettig te ervaren.
Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Ja. Voor sommige beroepsgroepen is het verplicht om aan vakbekwaamheidseisen te voldoen. How Company is erkend als PE-instelling door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Accountants (RA en AA) kunnen daarom deze training als PE-activiteit opgeven en volgen. Wil je hier gebruik van maken, vul dit in in het opmerkingenveld tijdens je online inschrijving.

Het minimale opleidingsniveau is MBO+. Gemiddeld hebben de deelnemers minimaal 2 jaar werkervaring. Er is geen vooropleiding vereist.
Deze training bestaat uit 4 dagen (45 uur totaal) met een doorlooptijd van 3 weken. De eerste 3 dagen zijn aaneengesloten inclusief overnachtingen. De tijdsinvestering is circa 7,5 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Aanmelden
29 juni
29 en 30 juni, 1 juli en 10 juli € 3.636,- excl. BTWi Vol
31 augustus
31 augustus, 1,2 en
18 september 2020 € 3.636,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
21 september
21, 22, 23 september en
9 oktober 2020 € 3.636,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
02 november
2, 3, 4 en 20 november 2020 € 3.636,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
30 november
30 november, 1, 2 en
17 december 2020 € 3.636,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Max. groepsgrootte 15 personen, meerdere startdata, inspirerende locatie aan zee, erkende CEDEO & PE instelling

Inclusief :

 • 2x overnachting,
 • 4x ontbijt,
 • 4x lunch,
 • 2x snack,
 • 3x diner,
 • 2 consumpties bij diner,
 • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Seaside Kon. Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00
welcome@debaakseaside.nl
www.debaakseaside.nl