Engineers for Excellence

Het programma

Engineers for Excellence is een vervolgtraining op Engineers met Impact. How Company biedt speciaal voor Engineers een resultaatgerichte, praktische training waarbij persoonlijk leiderschap centraal staat. Het geeft antwoord op de vraag: hoe los ik de dingen op die niet werken in mijn leven en hoe creëer ik wat ik wel wil?

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Persoonlijk leiderschap

€ 1.984,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: je moet eerst het programma hebben gevolgd.
Waarom voor jou?

Iedereen, dus ook jij als engineer, is zelf verantwoordelijk voor hoe je om gaat met de resultaten en gebeurtenissen in jouw leven, zakelijk en privé. Met deze training geeft How Company je inzicht in je eigen gebruiksaanwijzing en die van anderen. Zodra je die hebt, kun je sneller meters maken en je ambities waarmaken. Harder werken lost meestal niets op, anders leren communiceren met jezelf wél. Daarmee ben je inspirerend voorbeeld voor je omgeving.

Apparatuur krijgt regelmatig onderhoud, maar hoe zit het met onze eigen APK?

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Beter presteren op korte en lange termijn
  • Sneller inzicht in en handelen bij probleemsituaties en deze ombuigen naar kansen en mogelijkheden voor de toekomst
  • Inzicht in drijfveren en patronen van jezelf en anderen
  • Versterken van persoonlijke relaties
  • Als je weet wat jouw gebruiksaanwijzing is, haal je makkelijker je (technische) doelen.
Beoordeeld met een 2,5 "Zonder meer de beste, meest inspirerende en invloedrijkste communicatietraining die ik gehad heb. Over de training is nagedacht: opbouw, lesstof, oefeningen en intense interactie. Alles klopt. De eenvoudige en snel bruikbare modellen zijn een verrijking
Rene van Hees - Chief Software Architect & Application Manager Thales ""Zonder meer de beste, meest inspirerende en invloedrijkste communicatietraining die ik gehad heb. Over de training is nagedacht: opbouw, lesstof, oefeningen en intense interactie. Alles klopt. De eenvoudige en snel bruikbare modellen zijn een verrijking"
Waardering How Company: 2,5 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen
Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers in de training. In deze Covid-19 periode hanteren wij een maximum aantal deelnemers van 10 om zo de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.
Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.
Het is niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.
Wij werken met een digitaal platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarmee je kunt inloggen op Learningstone, waar je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.
Aanmelden
26 september
26 + 27 september 2022 € 1.984,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
Max. groepsgrootte 14 personen, meerdere startdata, CEDEO-erkend.

Inclusief:
1x overnachting,
2x ontbijt,
2x lunch,
1x snack,
2x diner,
2 consumpties bij diner,
onbeperkt koffie/thee Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Seaside Kon. Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00
welcome@debaakseaside.nl
www.debaakseaside.nl