Nederlands / English

Coaching

Coaching is ontwikkeld voor (senior) medewerkers en leidinggevenden die 1-op-1 met een coach willen leren om de verschillende gereedschappen in eigen praktijk toe te passen, maar ook oude patronen te doorbreken en nieuwe, effectievere manieren aan te leren.

Contactpersoon

Alessandra Morabito

Alessandra Morabito

+31 (0)6 22 89 25 37

Over het programma

Net als bij topsport, daagt de coach je uit, zorgt voor een optimale oefenomgeving, maar weet hij ook dat de coachee degene is die het werk in zijn leven daadwerkelijk moet doen. Door de confrontatie met situaties in je eigen leven die je meteen in de coaching kunt gebruiken, is deze aanpak zo succesvol. Coaching raden wij aan als combipakket in combinatie met één van onze open programma’s, maar het is ook mogelijk om dit los per coaching sessie af te nemen. Om het doel en het aantal sessies te bepalen voor losse coaching sessies vindt er voor iedere start van een coaching traject een vrijblijvend intakegesprek met een coach of trainer plaats.

 

Doelgroep

Voor (senior) medewerkers en leidinggevenden die het programma Impact, Communication for Excellence en/ of Leadership for Excellence hebben gevolgd.

Resultaat

Het doel van de coaching is het nog verder vergroten van jouw prestaties – zowel zakelijk als privé – waarbij jouw eigen dagelijkse praktijk centraal staat. Tijdens de sessies worden de gereedschappen uit Praktische Communicatievaardigheden, Communication for Excellence en/of Leadership for Excellence gebruikt (afhankelijk van jouw gevolgde programma) en toegespitst op jouw situatie. Naast de gereedschappen word je uitgedaagd om kritisch naar je eigen houding ten opzichte van je omgeving te kijken en uit je comfortzone te komen.

De coaching heeft me duidelijk gemaakt hoeveel aandacht ik neig te geven aan dingen die niet zo goed zijn gegaan, terwijl het veel leuker is, en minstens net zo leerzaam, om aandacht te geven aan dat wat wel goed gaat! En waarom.
Annick Starren - Projectleider, TNO
Bekijk hier meer ervaringen

Te verwachten na het programma:

  • Het sneller realiseren van jouw doelen
  • Betere samenwerking creëren en daardoor meer impact hebben op jouw omgeving
  • Meer zelfvertrouwen en niet meer bang zijn om fouten te maken
  • Meer plezier in de weg er naar toe