Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching Door persoonlijke coaching ga je op een effectieve manier naar jezelf kijken. Je leert jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt. How Company biedt coaching aan waar je met een professionele coach in gesprek gaat over jouw uitdagingen. Samen bekijken we hoe jij focus kunt realiseren om tot het gewenste resultaat te komen.

Vragen en advies

Persoonlijke coaching helpt jou om stress te elimineren

Er wordt steeds meer van je gevraagd, zowel in je werk- als privéomgeving. Hierdoor is het soms lastig te bepalen wat je nu echt belangrijk vindt en wat voor jou bijzaak is. Dit levert stressvolle situaties op wat je gezondheid en geluk negatief kan beïnvloeden. Door persoonlijke coaching leer je hoe je stress kunt verminderen. Samen met je coach ga je onderzoeken wat wat jij belangrijk vindt en dat maak je (weer) leidend. Je geeft invulling aan je persoonlijke drijfveren en past deze toe in een concreet plan.

Is persoonlijke coaching iets voor jou?

Heb je het gevoel dat je te hard werkt? Ervaar je dat jouw energie opraakt en dat je het contact met je omgeving verliest? Of heb je het gevoel dat je plezier in je werk of privéleven mist? Wanneer je een van deze gevoelens ervaart, is persoonlijke coaching iets voor jou. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)20 506 20 90.

De kracht van How Company
  • Zeer ervaren en betrokken trainers
  • Eenvoud creëren in complexe situaties
  • Praktische toepasbaarheid van work and life skills richting resultaat
  • Persoonlijke en menselijke benadering
Stel een vraag
Jeroen Siedenburg
Managing Partner
Jouw team / organisatie structureel veranderen?
De gekozen richting is duidelijk, maar hoe ga je dit in de praktijk vormgeven? Bij welke organisatie je ook werkt, mensen maken het verschil. Door zelfredzaamheid en daadkracht op de werkvloer veranderen organisaties. Daar draagt How Company aan bij.
Team- of organisatieontwikkeling  

Onze open trainingen

Jezelf blijven ontwikkelen? Dat doe je met onze trainingen op basis van open inschrijving, waar je aan de slag gaat met je persoonlijke ontwikkeling. Wat je doelen ook zijn, met onze trainingen krijg je inzicht in je handelen en het effect hiervan op anderen. Na de training ga je niet alleen met eyeopeners naar huis. Je krijgt ook praktische gereedschappen waarmee je direct aan de slag kunt voor je persoonlijke groei. Bekijk onze verschillende programma’s. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)20 506 20 90.
Overige programma's
Personal Coaching Voor iedereen die meer focus wil creëren om eigen verwachtingen te realiseren en resultaten te boeken.
Coaching | Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie