Communicatie Stijlen online

Het programma

Van het hoe van de communicatie terug naar het wat.

Kort en krachtig; dat is onze training Communicatie Stijlen. Je leert anders, bewuster en vooral sterker communiceren, waardoor je sneller resultaten boekt. Verreweg de meeste misverstanden en irritaties tussen mensen ontstaan door de manier waarop we met elkaar communiceren. Na het volgen van deze training ligt je focus weer op waar het over moet gaan in plaats van hóe iets is gezegd.

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap
€ 499,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: je moet eerst het programma hebben gevolgd.
Waarom voor jou?

Mensen hebben een eigen voorkeur in communicatiestijl. En waar mensen verschillende communicatiestijlen gebruiken, kan de samenwerking verstoord worden. Wij leren je de vier verschillende manieren van communiceren kennen, snel herkennen en, het belangrijkste, toepassen.

Je leert welke stijl jij gebruikt en hoe je kunt inspelen op hoe jouw gesprekspartner het best luistert; zijn of haar Communicatie Stijl. Zo krijg je, zakelijk en privé, meer begrip voor elkaar en verlopen gesprekken soepel.
Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Waar het wringt in communicatie tussen anderen en jezelf
  • Op een proactieve manier kunnen inspelen op de ander
  • Wat je wilt vertellen gehoord laten worden zoals jij bedoelt 
  • Meer zelfvertrouwen in het overbrengen van inhoudelijke zaken
  • Meer bereiken in een gesprek met minder moeite
  • Beter samenwerking door betere communicatie
Trainer aan het woord Wanneer je de communicatiestijl van de ander herkent en weet hoe dit toe te passen ben je een grotere aanwinst voor je organisatie. Bij deze training gaat het niet alleen om verrassende inzichten en anders leren communiceren. Het gaat vooral over hoe je in harmonie het over de inhoud kunt hebben.
"Interessante training met een fijne en benaderbare trainer. De groep deelnemers was klein en divers. In de training waren een aantal verschillende oefeningen om het getrainde in de praktijk te brengen.
Maarten de Vries werkstudent bij Accountancykantoor ""Interessante training met een fijne en benaderbare trainer. De groep deelnemers was klein en divers. In de training waren een aantal verschillende oefeningen om het getrainde in de praktijk te brengen."
Veelgestelde vragen
Aan de  training online training Communicatie Stijlen kunnen maximaal 16 personen deelnemen.
De training wordt gegeven door een trainer en een moderator, meestal een van ons trainers in opleiding.

Je hebt een computer of laptop met webcam en microfoon nodig, een smartphone is niet toereikend.
Wij werken met Zoom.

Om je echt op de training te kunnen focussen adviseren we je een ruimte te kiezen waar je gedurende de training niet gestoord wordt en zelf ook geen last hebt van omgevingsgeluiden.

Ja, na het volledig bijwonen van de training en het maken van alle praktijkopdrachten. Je certificaat ontvang je op basis van ingeleverde praktijkopdrachten.

Wij werken met een extern platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarbij je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.
Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle Zoom-sessies volledig aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor andere data inschrijven.
Ja. Voor sommige beroepsgroepen is het verplicht om aan vakbekwaamheidseisen te voldoen. How Company is erkend als PE-instelling door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Accountants (RA en AA) kunnen daarom deze training als PE-activiteit opgeven en volgen. Wil je hier gebruik van maken, vul dit in in het opmerkingenveld tijdens je online inschrijving.
Het minimale opleidingsniveau is MBO+. Gemiddeld hebben de deelnemers minimaal 2 jaar werkervaring. Er is geen vereiste vooropleiding voor deze training.

Deze training bestaat uit online bijeenkomsten en praktijkopdrachten zoals het toepassen van de Communicatie Stijlen in je dagelijks leven. Totale tijdsinvestering bedraagt 10 uur.

Voorbereiding (zelfstudie): 1 uur

Dag 1: Online sessies en tussentijdse zelfstudie: 13:00 tot 17:00 uur

Dag 2: Online sessies en tussentijdse zelfstudie: 09:00 tot 14:00 uur

Aanmelden
19 januari

dinsdag 19 januari van 13.00 tot 17.00 uur

woensdag 20 januari van 9.00 tot 14.00 uur

€ 499,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Max. groepsgrootte 16 personen, meerdere startdata, erkende CEDEO & PE-instelling (NBA)

De training beslaat ruim twee dagdelen, verspreid over twee dagen. Daarin zijn er vier online sessies met alle deelnemers en doe je tussentijds online opdrachten, zoals het lezen van teksten, kijken van enkele korte filmpjes. Aan het einde van deze twee dagdelen krijg je praktijkopdrachten die je kunt integreren in je dagelijks leven. Na het uitvoeren daarvan ontvang je een certificaat. 

Deze training volg je online, je hebt een computer of laptop (met webcam) nodig. Het is belangrijk de webcam actief te gebruiken. Om je echt op de training te kunnen focussen adviseren we je een ruimte te kiezen waar je gedurende de training op jezelf kan zijn. Een ruimte waar je niet gestoord wordt, maar zelf ook geen last hebt van omgevingsgeluiden. 

Lees de voorwaarden
Locatie: Online Zoom-Pro conference call
1014 BA Amsterdam

+31 (0)20 506 20 90
info@howcompany.nl
www.howcompany.nl