Communicatie Stijlen

Het programma

Kort en krachtig; dat is onze training Communicatie Stijlen. Je leert anders, bewuster en vooral sterker communiceren, waardoor je sneller resultaten boekt. 90% van de misverstanden en irritaties tussen mensen ontstaan door de manier waarop we met elkaar communiceren. Na het volgen van deze training ligt je focus weer op waar het over moet gaan in plaats van hóe iets is gezegd.

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap

€ 499,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: je moet eerst het programma hebben gevolgd.
Waarom voor jou? Mensen hebben een eigen voorkeur in communicatiestijl. En waar mensen verschillende communicatiestijlen gebruiken, kan de samenwerking snel verstoord worden. Wij leren je de vier hoofdstijlen herkennen en toepassen. Je leert wat jouw stijl is en hoe je kunt inspelen op de stijl van je gesprekspartner. Zo krijg je, zakelijk en privé, meer begrip voor elkaar en verlopen gesprekken soepel. Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Waar het wringt in communicatie tussen anderen en jezelf
  • Op pro-actieve wijze kunnen inspelen op goede samenwerking
  • De boodschap overbrengen zoals is bedoeld
  • Meer zelfvertrouwen in het overbrengen van inhoudelijke zaken
  • Meer bereiken in een gesprek met minder moeite
Trainer aan het woord

Wanneer je de communicatiestijl van de ander herkent en weet hoe dit toe te passen ben je een grotere aanwinst voor je organisatie. Bij deze training gaat het niet alleen om verrassende inzichten en anders leren communiceren. Het gaat vooral over hoe je in harmonie het over de inhoud kunt hebben.

Beoordeeld met een 8,9 Het was een leerzame dag. Erg goed om de verschillende communicatiestijlen te leren kennen. Trainer bracht het met humor. Rollenspellen ook leuk om te doen. Goed bewust geworden van de diverse stijlen. Ook hoe ik zelf communiceer en daarin kan variëren.
Harro van Wijk - projectleider NOVEC B.V. "Het was een leerzame dag. Erg goed om de verschillende communicatiestijlen te leren kennen. Trainer bracht het met humor. Rollenspellen ook leuk om te doen. Goed bewust geworden van de diverse stijlen. Ook hoe ik zelf communiceer en daarin kan variëren."
Waardering How Company: 8,9 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen

Aan de  training Communicatie Stijlen kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.

Deze training vindt plaats bij ons op kantoor, waar we beschikken over een mooie vergaderzaal.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende deze dag. Het arrangement bestaat uit: 1x lunch en onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een extern platform Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarbij je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en alle praktische informatie.

Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Ja. Voor sommige beroepsgroepen is het verplicht om aan vakbekwaamheidseisen te voldoen. How Company is erkend als PE-instelling door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Accountants (RA en AA) kunnen daarom deze training als PE-activiteit opgeven en volgen. Wil je hier gebruik van maken, vul dit in in het opmerkingenveld tijdens je online inschrijving.

Het minimale opleidingsniveau is MBO+. Gemiddeld hebben de deelnemers minimaal 2 jaar werkervaring. Er is geen vereiste vooropleiding voor deze training.
Deze training bestaat uit 1 dag (8,5 uur) . De tijdsinvestering is circa 0,5 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Aanmelden
18 juni
18 juni 2021 € 499,- excl. BTWi nog 4 plaatsen beschikbaar
17 september
17 september 2021 € 499,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
10 december
10 december 2021 € 499,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Max. groepsgrootte 8 personen in COVID-19 tijd, meerdere startdata, erkende CEDEO & PE instelling

Inclusief :

  • lunch,
  • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: How Company (Coengebouw) Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam

+31 (0)20 506 20 90
info@howcompany.nl
www.howcompany.nl