Communicatie Stijlen

Het programma

Kort en krachtig; dat is onze training Communicatie Stijlen. Je leert anders, bewuster en vooral sterker communiceren, waardoor je sneller resultaten boekt. 90% van de misverstanden en irritaties tussen mensen ontstaan door de manier waarop we met elkaar communiceren. Na het volgen van deze training ligt je focus weer op waar het over moet gaan in plaats van hóe iets is gezegd.

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap

€ 499,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: Deze leergang is alleen toegankelijk voor wie heeft gevolgd.
Waarom voor jou? Mensen hebben een voorkeur voor een communicatiestijl. En waar mensen verschillende communicatiestijlen gebruiken, kan de samenwerking snel verstoord raken. Wij leren je de vier hoofdstijlen herkennen en toepassen. Je leert wat jouw stijl is en hoe je kunt inspelen op de stijl van je gesprekspartner. Zo krijg je, zakelijk en privé, meer begrip voor elkaar en verlopen gesprekken soepeler. Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Waar het wringt in communicatie tussen anderen en jezelf
  • Op pro-actieve wijze kunnen inspelen op goede samenwerking
  • De boodschap overbrengen zoals is bedoeld
  • Meer zelfvertrouwen in het overbrengen van inhoudelijke zaken
  • Meer bereiken in een gesprek met minder moeite
Trainer aan het woord

Wanneer je de communicatiestijl van de ander herkent en weet hoe dit toe te passen ben je van grote waarde voor je organisatie. Bij deze training gaat het niet alleen om verrassende inzichten en anders leren communiceren. Het gaat vooral over hoe je in harmonie het over de inhoud kunt hebben.

Beoordeeld met een 8,7 Dank aan Erwin en Erica die deze inspirerende training hebben gegeven. Ik ben veel te weten gekomen over de vier communicatiestijlen en de toepasbaarheid daarvan in de praktijk. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Een dik compliment voor How Company.
Inge Sprangers - Coördinator Sales, Marketing & Content "Dank aan Erwin en Erica die deze inspirerende training hebben gegeven. Ik ben veel te weten gekomen over de vier communicatiestijlen en de toepasbaarheid daarvan in de praktijk. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Een dik compliment voor How Company."
Waardering How Company: 8,7 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen

Aan de  training Communicatie Stijlen kunnen minimaal 5 en maximaal 12 personen deelnemen.

Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.

Deze training geven we op de locatie van How Company in Landsmeer.

De training, het studiemateriaal en het arrangement zijn inbegrepen gedurende deze dag. Het arrangement bestaat uit: 1x lunch en onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een digitaal platform. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email om in te loggen. Op het platform vind je alle informatie over de voorbereidende opdracht en praktische zaken.

Het is niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je de hele dag aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Deelnemers hebben MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar werkervaring. Er is geen vereiste vooropleiding voor deze training.
Deze training bestaat uit 1 dag (8,5 uur) . De tijdsinvestering is circa 0,5 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Stel een vraag
Aanmelden
17 mei
17 mei 2024 € 499,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
21 juni
21 juni 2024 € 499,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
20 september
20 september 2024 € 499,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
22 november
22 november 2024 € 499,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
12 december
12 december 2024 € 499,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Minimale groepsgrootte 5 personen en maximale groepsgrootte 12 personen, meerdere startdata

Inclusief :

  • lunch,
  • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: How Company Noordeinde 54 C
1121 AE Landsmeer

+31 (0)20 506 20 90
info@howcompany.nl
www.howcompany.nl