Engineers met Impact

Het programma

Niemand hoeft jou iets te vertellen, althans niet als het over jouw vakgebied gaat. Wat voor anderen moeilijk te begrijpen is, is voor jou gesneden koek. En natuurlijk wil je samenwerken, maar hoe krijg je de mensen met wie je werkt zover om in actie te komen?
Je leert hoe je jouw boodschap als engineer zo kunt overbrengen, dat de mensen met wie je samenwerkt het begrijpen. Doordat je verwachtingen helder en direct communiceert, creëer je samenwerking die gericht is op oplossingen.

"Wij mogen ons als engineer veel meer laten zien." 

Persoonlijke effectiviteit | Communicatie | Samenwerking
€ 1.969,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: je moet eerst het programma hebben gevolgd.
Waarom voor jou?

Menig technisch specialist loopt aan tegen onbegrip of onwil. Het lijkt dan wel alsof je gewoon niet willen begrijpen. Herken jij jezelf hier ook in? Dan is deze tweedaagse training ‘Engineers met Impact’ iets voor jou. Het programma is speciaal ontwikkeld voor specialisten die een betere samenwerking willen bereiken door effectieve(re) communicatie. De training geeft je niet alleen meer inzicht in jouw eigen manier van communiceren, maar ook in die van anderen. Met de resultaten kun je direct aan de slag.

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Het antwoord op de vraag: "Wat is er nodig om goed samen te kunnen werken?"
  • Toepassen van praktische tools die direct het verschil maken, voor jou en je omgeving
  • Directe invloed uitoefenen op je omgeving voor een betere samenwerking
  • Partnership creëeren, waar dat voorheen lastig leek
  • Je breidt je vaardigheden uit met direct toepasbare 'soft skills'
Trainer aan het woord Irritaties en misverstanden kunnen snel ontstaan wanneer mensen samenwerken. Weten wat goed samenwerken precies inhoud en wat ervoor nodig is, leidt tot minder irritaties, meer duidelijkheid, betere afstemming van ideeën, sneller knopen doorhakken en makkelijker je doelen bereiken. Zo creëer je meer impact voor jezelf en je omgeving.
Beoordeeld met een 9,3 De training gebruikt om mijn manier van communiceren te leren en hoe anderen dat ervaren, je leert dan begrijpen waarom andere mensen op een andere wijze communiceren. Dit geeft goede handvatten om situaties die lastig of moeilijk zijn alsnog te beheersen
Hans Mulderij, Aannemingsbedrijf Draisma "De training gebruikt om mijn manier van communiceren te leren en hoe anderen dat ervaren, je leert dan begrijpen waarom andere mensen op een andere wijze communiceren. Dit geeft goede handvatten om situaties die lastig of moeilijk zijn alsnog te beheersen"
Waardering How Company: 9,3 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen
De training Engineers met Impact bestaat uit maximaal 15 deelnemers.
Het programma wordt in principe gegeven door één trainer. In verband met onze interne trainersopleiding of kwaliteitsborging kan een tweede trainer aanwezig zijn.
De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 2 dagen. Het arrangement bestaat uit: 1x overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x snack, 2x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee en desgewenst een parkeerplaats.
Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je aan het einde van de tweede dag van de trainer een certificaat van deelname.
Ja. How Company werkt met een online platform: Learningstone. Ongeveer twee weken voor aanvang van jouw training ontvang je van ons een e-mail, met een link naar jouw leeromgeving. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt, inclusief een opdracht ter voorbereiding.
Onze trainingsdagen zijn lange dagen, waarbij je pas laat met elkaar aan tafel gaat voor het diner. Door even van huis weg te zijn, zorgt je ervoor dat je maximale focus hebt op jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je meer uit de training halen. Onze deelnemers geven aan dit als erg prettig te ervaren.
Helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.
In het geheel niet! We geven ditzelfde programma ook aan in-company groepen. Het kan soms zelfs bijdragen aan nog betere samenwerking.
Deze training bestaat uit 2 dagen en 2 coachingsgesprekken van een uur via Zoom® (22 uur totaal lesuren) inclusief overnachting. De tijdsinvestering is circa 1 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Aanmelden
13 september
13 en 14 september 2021 € 1.969,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
Max. groepsgrootte 10 personen in COVID-19 tijd, meerdere startdata, CEDEO-erkend

Inclusief:
1x overnachting,
2x ontbijt,
2x lunch,
1x snack,
2x diner,
2 consumpties bij diner,
onbeperkt koffie/thee Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Landgoed de Horst De Horst 1
3970 AB Driebergen

0343-556100
info@debaak.nl
www.debaak.nl