Engineers met Impact

Het programma

Niemand hoeft jou iets te vertellen, althans niet als het over jouw vakgebied gaat. Wat voor anderen moeilijk te begrijpen is, is voor jou gesneden koek. En natuurlijk wil je samenwerken, maar hoe krijg je de mensen met wie je werkt zover om in actie te komen?
In deze training leer je hoe je jouw boodschap als engineer zo kunt overbrengen, dat de mensen met wie je samenwerkt het begrijpen. Doordat je verwachtingen helder en direct communiceert, creëer je samenwerking die gericht is op oplossingen.

"Wij mogen ons als engineer veel meer laten zien." 

Persoonlijke effectiviteit | Communicatie | Samenwerking
€ 2.192,50 excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: Deze leergang is alleen toegankelijk voor wie of Persoonlijk Leiderschap bij How Company heeft gevolgd.
Waarom voor jou?

Menig technisch specialist loopt aan tegen onbegrip of onwil. Het lijkt dan wel alsof ze je gewoon niet willen begrijpen. Herken jij jezelf hier in? Dan is deze tweedaagse training ‘Engineers met Impact’ iets voor jou. Het programma is speciaal ontwikkeld voor specialisten die een betere samenwerking willen bereiken door effectieve communicatie. De training geeft je niet alleen meer inzicht in jouw eigen manier van communiceren, maar ook in die van anderen. Met de resultaten kun je direct aan de slag.

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Het antwoord op de vraag: "Wat is er nodig om goed samen te kunnen werken?"
  • Toepassen van praktische tools die direct het verschil maken, voor jou en je omgeving
  • Directe invloed uitoefenen op je omgeving voor een betere samenwerking
  • Partnership creëeren, waar dat voorheen lastig leek
  • Je breidt je vaardigheden uit met direct toepasbare 'soft skills'
Trainer aan het woord Irritaties en misverstanden kunnen snel ontstaan wanneer mensen samenwerken. Weten wat goed samenwerken precies inhoud en wat ervoor nodig is, leidt tot minder irritaties, meer duidelijkheid, betere afstemming van ideeën, sneller knopen doorhakken en makkelijker je doelen bereiken. Zo creëer je meer impact voor jezelf en je omgeving.
Beoordeeld met een 9,3 De training gebruikt om mijn manier van communiceren te leren en hoe anderen dat ervaren, je leert dan begrijpen waarom andere mensen op een andere wijze communiceren. Dit geeft goede handvatten om situaties die lastig of moeilijk zijn alsnog te beheersen
Hans Mulderij, Aannemingsbedrijf Draisma "De training gebruikt om mijn manier van communiceren te leren en hoe anderen dat ervaren, je leert dan begrijpen waarom andere mensen op een andere wijze communiceren. Dit geeft goede handvatten om situaties die lastig of moeilijk zijn alsnog te beheersen"
Waardering How Company: 9,3 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen
Aan de training Engineers met Impact kunnen minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers mee doen.
Het programma wordt in principe gegeven door één trainer. In verband met onze interne trainersopleiding kan een tweede trainer aanwezig zijn.
De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 2 dagen. Het arrangement bestaat uit: 1x overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x snack, 2x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee en desgewenst een parkeerplaats.
Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je aan het einde van de tweede dag van de trainer een certificaat van deelname.
Wij werken met een digitaal platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarmee je kunt inloggen op Learningstone, waar je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.
Onze trainingsdagen zijn lange dagen, waarbij je pas laat met elkaar aan tafel gaat voor het diner. Door even van huis weg te zijn, zorgt je ervoor dat je maximale focus hebt op jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je meer uit de training halen.
Helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.
Deze training bestaat uit 2 dagen op locatie en 2 coachingsgesprekken van een uur via Zoom® (22 uur totaal lesuren) inclusief overnachting. De tijdsinvestering is circa 1 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Stel een vraag
Aanmelden
07 oktober
7 en 8 oktober 2024 € 2.192,50 excl. BTWi plaatsen beschikbaar
Max. groepsgrootte 14 personen, meerdere startdata

Inclusief:
1x overnachting,
2x ontbijt,
2x lunch,
1x snack,
2x diner,
2 consumpties bij diner,
onbeperkt koffie/thee Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Seaside Kon. Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00
welcome@debaakseaside.nl
www.debaakseaside.nl