Excellence in het nú

Het programma

Als deelnemer van een van onze programma’s over persoonlijke effectiviteit en leiderschap kreeg je inzichten en praktische methodieken aangereikt om meer te bereiken met minder moeite. We beloven je het antwoord op de vraag: hoe los ik dingen op die niet werken in mijn leven en hoe creëer ik wat ik wel wil?

 

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap

Heb je interesse of wil je starten? Neem contact met ons op.
Waarom voor jou?

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Van jou als mens wordt verwacht dat je je aanpast. Dat je zonder moeite kunt meebewegen. En alsof de constant veranderende omstandigheden nog niet genoeg zijn, wordt de lat ook nog eens hoog gelegd: door je omgeving en… door jouzelf.

 Verbeter jezelf en alles om je heen

In deze online training blikken we terug op jouw eerdere training, we verdiepen erop én we reiken je nieuwe handvatten aan. Zo kun je meer bereiken, met nog minder moeite.

 

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • De ingrediënten om ondernemer van je eigen leven te zijn
  • Omgaan met (ongewenste) omstandigheden op zo’n manier, dat jij kan creëren wat voor jou belangrijk is.
  • Vanuit je waarden blijven komen, juist onder druk
  • Positief beïnvloeden van je omgeving
Trainer aan het woord

Het leven kent onverwachte afslagen. Meestal keren dingen vroeg of laat ten goede. Soms valt het tegen.

Juist in die omstandigheden kunnen blijven staan en, beter nog… verder te kunnen, daar hebben we het in onze trainingen over. Deze online training verdiept op deze thema’s zodat je samen met je omgeving vooruit kunt blijven gaan.

Dit programma wordt gegeven door:
Beoordeeld met een 9,5 Communication for Excellence is zonder meer de beste, meest inspirerende en invloedrijkste communicatietraining die ik gehad heb. Over de training is nagedacht: opbouw, lesstof, oefeningen en intense interactie. Alles klopt. De eenvoudige en snel bruikbar
Rene van Hees - Chief Software Architect & Application Manager Thales "Communication for Excellence is zonder meer de beste, meest inspirerende en invloedrijkste communicatietraining die ik gehad heb. Over de training is nagedacht: opbouw, lesstof, oefeningen en intense interactie. Alles klopt. De eenvoudige en snel bruikbar"
Waardering How Company: 9,5 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen
Aan de  training Excellence in het nú kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Je hebt een computer of laptop met webcam en microfoon nodig, een smartphone is niet toereikend.
Wij werken met Zoom.

Om je echt op de training te kunnen focussen adviseren we je een ruimte te kiezen waar je gedurende de training niet gestoord wordt en zelf ook geen last hebt van omgevingsgeluiden.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat.
Voor aanvang van de training ontvang je van ons een brief  en een aantal materialen, zoals het werkboek, per post. 
Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle Zoom-sessies volledig aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor andere data inschrijven.
Aanmelden
Heb je interesse of wil je starten? Neem contact met ons op.
Locatie: Online Zoom-Pro conference call
1014 BA Amsterdam

+31 (0)20 506 20 90
info@howcompany.nl
www.howcompany.nl