Excellence in het nú

De training

Als deelnemer van een van onze trainingen over persoonlijke effectiviteit en leiderschap heb je inzicht en praktische methodieken opgedaan om meer te bereiken met minder moeite. In deze training krijg je het antwoord op de vraag: hoe los ik dingen op die niet werken in mijn leven en hoe creëer ik wat ik wel wil?

 

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap

€ 1.348,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: je moet eerst het programma Communication for Excellence hebben gevolgd.
Waarom voor jou?

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Van jou wordt verwacht dat je blijft aanpassen. Dat je zonder moeite meebeweegt. Alsof de constant veranderende omstandigheden nog niet genoeg zijn, wordt de lat ook nog eens hoog gelegd: door je omgeving en… door jouzelf.

 Verbeter jezelf en alles om je heen

In deze training blikken we terug op jouw eerdere training, gaan we verdiepen en krijg je nieuwe handvatten. 

 

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Inzichten om ondernemer in je eigen leven te zijn
  • Omgaan met (ongewenste) omstandigheden op zo’n manier, dat jij kan creëren wat voor jou belangrijk is.
  • Vanuit je waarden blijven komen, juist onder druk
  • Positief beïnvloeden van je omgeving
Trainer aan het woord

Het leven kent onverwachte afslagen. Meestal keren dingen vroeg of laat ten goede. Soms valt het tegen.

Juist in die omstandigheden kunnen blijven staan en, beter nog… verder te kunnen, daar hebben we het in onze trainingen over. Deze training verdiept op deze thema’s zodat je samen met je omgeving vooruit kunt blijven gaan.

Beoordeeld met een 9,5 Zeer praktische opfristraining van Communication for Excellence. Veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Interessant om te ervaren of je nog steeds tegen dezelfde issues aanloopt als een aantal jaren geleden.
Michiel Bremmers - ING "Zeer praktische opfristraining van Communication for Excellence. Veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Interessant om te ervaren of je nog steeds tegen dezelfde issues aanloopt als een aantal jaren geleden."
Waardering How Company: 9,5 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen
Aan de  training Excellence in het nú kunnen maximaal 10 personen deelnemen.
Deze training geven we op verschillende locaties. Of in het Fletcher Hotel te Nieuwegein of in het Planetarium, aan de rand van Amsterdam.
Beide locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid.
Na afloop van de training ontvang je een certificaat.
Wij werken met een digitaal platform. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email om in te loggen. Op het platform vind je alle informatie over de voorbereidende opdracht en praktische zaken.
Het is niet mogelijk om een deel van de training te missen of op een ander moment in te halen. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor andere data inschrijven.
Aanmelden
23 maart
Woensdag 23 maart en donderdag 14 april 2022 van 9.00 tot 17.00 uur, Amsterdam Zuidoost € 1.348,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Deze training geven we op verschillende locaties. Of in het Fletcher Hotel te Nieuwegein of in het Planetarium, aan de rand van Amsterdam.
Beide locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto, er is voldoende parkeergelegenheid.

Lees de voorwaarden
Locatie: Planetarium Meeting Center Amsterdam Kromwijkdreef 11
1108 JA Amsterdam

020-6518585
welkom@planetariumamsterdam.nl
www.planetariumamsterdam.nl