Excellence in het nú

Het programma

Als deelnemer van een van onze programma’s over persoonlijke effectiviteit en leiderschap kreeg je inzichten en praktische methodieken aangereikt om meer te bereiken met minder moeite. We beloven je het antwoord op de vraag: hoe los ik dingen op die niet werken in mijn leven en hoe creëer ik wat ik wel wil?

 

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap

€ 1.348,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: je moet eerst het programma Communication for Excellence hebben gevolgd.
Waarom voor jou?

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Van jou als mens wordt verwacht dat je je aanpast. Dat je zonder moeite kunt meebewegen. En alsof de constant veranderende omstandigheden nog niet genoeg zijn, wordt de lat ook nog eens hoog gelegd: door je omgeving en… door jouzelf.

 Verbeter jezelf en alles om je heen

In deze training blikken we terug op jouw eerdere training, we verdiepen erop én we reiken je nieuwe handvatten aan. Zo kun je meer bereiken, met nog minder moeite.

 

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • De ingrediënten om ondernemer van je eigen leven te zijn
  • Omgaan met (ongewenste) omstandigheden op zo’n manier, dat jij kan creëren wat voor jou belangrijk is.
  • Vanuit je waarden blijven komen, juist onder druk
  • Positief beïnvloeden van je omgeving
Trainer aan het woord

Het leven kent onverwachte afslagen. Meestal keren dingen vroeg of laat ten goede. Soms valt het tegen.

Juist in die omstandigheden kunnen blijven staan en, beter nog… verder te kunnen, daar hebben we het in onze trainingen over. Deze online training verdiept op deze thema’s zodat je samen met je omgeving vooruit kunt blijven gaan.

Beoordeeld met een 9,5 Zeer praktische opfristraining van Communication for Excellence. Veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Interessant om te ervaren of je nog steeds tegen dezelfde issues aanloopt als een aantal jaren geleden.
Michiel Bremmers - ING "Zeer praktische opfristraining van Communication for Excellence. Veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Interessant om te ervaren of je nog steeds tegen dezelfde issues aanloopt als een aantal jaren geleden."
Waardering How Company: 9,5 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen
Aan de  training Excellence in het nú kunnen maximaal 10 personen deelnemen.
Deze training geven we op verschillende locaties. Of in het Fletcher Hotel te Nieuwegein of in het Planetarium, aan de rand van Amsterdam.
Beide locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid.
Na afloop van de training ontvang je een certificaat.
Wij werken met een digitaal platform. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email om in te loggen. Op het platform vind je alle informatie over de voorbereidende opdracht en praktische zaken.
Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle Zoom-sessies volledig aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor andere data inschrijven.
Aanmelden
27 oktober
Woensdag 27 oktober en vrijdag 12 november 2021 van 9.00 tot 17.00 uur, Nieuwegein € 1.348,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
23 maart
Woensdag 23 maart en donderdag 14 april 2022 van 9.00 tot 17.00 uur, Amsterdam Zuidoost € 1.348,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Deze training geven we op verschillende locaties. Of in het Fletcher Hotel te Nieuwegein of in het Planetarium, aan de rand van Amsterdam.
Beide locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto, er is voldoende parkeergelegenheid.

Lees de voorwaarden
Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht Buizerdlaan 2
3435 SB Nieuwegein

+31 34 77 50 430
receptie@fletcher.nl
www.fletcherhotelnieuwegein.nl