I-BRAND

Het programma I-BRAND is een training voor mensen die eerder Communication for Excellence hebben gevolgd. Je gaat aan de slag met de vragen, "wie ben ik, waar sta ik voor en wat wil ik daarmee?". Je gaat vormgeven aan zaken die er voor jou écht toe doen, los van hoe ‘het’ hoort. Je betrekt hierbij de mensen die voor jou belangrijk zijn. Het is nu tijd om je eigen toekomst bij de hand te nemen en jezelf echt te onderscheiden van anderen.

Persoonlijke ontwikkeling | Personal branding | Communicatie

€ 4.160,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: Deze leergang is alleen toegankelijk voor wie Communication for Excellence heeft gevolgd.
Waarom voor jou? Stop met het verliezen van jouw kostbare tijd door te veel te dromen en te denken. In deze training leer je te laten zien wat jij echt belangrijk vindt en om dat vorm te geven. Mensen gaan je zien als het merk ‘IK’ en de vastberadenheid die daarbij past. Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
 • Uitstralen in woord en daad waar jij voor staat
 • Waar jouw absolute kracht ligt en hoe je deze vorm geeft
 • Regie nemen over verdere groei en (levens)keuzes in eigen hand nemen
 • Knopen doorhakken, los van wat omgeving verwacht of vindt
Trainer aan het woord

I-BRAND leert je om jezelf als duidelijk merk neer te zetten en daarnaar te handelen. Je leert jezelf onderscheiden op basis van wie je bent als persoon en niet voornamelijk van wat je weet, kunt of doet. Alleen zo haal je het maximale uit je leven.

Dit programma wordt gegeven door:
Beoordeeld met een 9,4 I-Brand was voor mij het moment om helder te krijgen wat voor mij echt belangrijk is en waar ik energie van krijg in plaats van alleen maar hard werken. Het is uiteindelijk aan jezelf om hier ook na de training verder mee aan de slag te gaan.
Sabine Brogt – B2B sales support manager at BP Europe "I-Brand was voor mij het moment om helder te krijgen wat voor mij echt belangrijk is en waar ik energie van krijg in plaats van alleen maar hard werken. Het is uiteindelijk aan jezelf om hier ook na de training verder mee aan de slag te gaan."
Waardering How Company: 9,4 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen

Aan de training I-BRAND kunnen minimaal 5 en maximaal 10 personen deelnemen.

Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.

Op een inspirerende leeromgeving aan zee.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 4 dagen. Het arrangement bestaat uit: 1x overnachting, 4x ontbijt, 4x lunch, 4x snack, 2x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een digitaal platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarmee je kunt inloggen op Learningstone, waar je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.

Onze trainingsdagen zijn lange dagen, waarbij je pas laat met elkaar aan tafel gaat voor het diner. Door even van huis weg te zijn, zorgt het ervoor dat je maximale focus hebt op jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je meer uit de training halen. Deelnemers geven aan dit als erg prettig te ervaren.

Het is niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Deelnemers beschikken over HBO werk- en denkniveau en hebben deelgenomen aan de training training Communication for Excellence.
Deze training bestaat uit 4 dagen (40 uur totaal) met een doorlooptijd van 4 weken. De eerste 2 dagen zijn aaneengesloten inclusief overnachtingen. De tijdsinvestering is circa 5 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Stel een vraag
Aanmelden
18 maart
18, 19 maart en 5 en 19 april 2024 € 4.160,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
03 juni
3, 4, 21 juni en 5 juli 2024 € 4.160,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
04 november
4, 5, 22 november en 6 december 2024 € 4.160,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Max. groepsgrootte 10 personen. Meerdere startdata, inspirerende locatie aan zee

Inclusief :

 • 1x overnachting,
 • 4x ontbijt,
 • 4x lunch,
 • 4x snack,
 • 2x diner,
 • 2 consumpties bij diner,
 • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Seaside Kon. Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00
welcome@debaakseaside.nl
www.debaakseaside.nl