I-BRAND

Het programma I-BRAND is een training voor mensen die eerder Communication for Excellence hebben gevolgd. Je gaat aan de slag met jezelf met de basisvraag, "wie ben ik, waar sta ik voor en wat wil ik daarmee?".  Je leert vormgeven aan de dingen die er voor jou écht toe doen, los van hoe ‘het’ hoort. Hierbij betrek je de mensen in jouw leven die voor jou belangrijk zijn. Het is nu tijd om je eigen toekomst bij de hand te nemen en jezelf echt te gaan onderscheiden van anderen.

Persoonlijke ontwikkeling | Personal branding | Communicatie

€ 3.570,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: je moet eerst het programma Communication for Excellence hebben gevolgd.
Waarom voor jou? Stop met het verliezen van jouw kostbare tijd door te veel te dromen en te denken. Door deze training leer je uit te stralen wat jij echt belangrijk vindt en dat vorm te geven. Mensen gaan je zien als het merk ‘IK’ en de vastberadenheid die daarbij past. Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
 • Uitstralen in woord en daad waar jij voor staat
 • Waar jouw absolute kracht ligt en hoe je deze vorm kunt geven
 • Regie nemen over jouw verdere groei en (levens)keuzes in eigen hand nemen
 • Knopen doorhakken, los van wat omgeving verwacht of vindt
 • Het verschil maken
Trainer aan het woord

I-BRAND leert je om jezelf als duidelijk merk neer te zetten en daarnaar te handelen. Je leert jezelf onderscheiden op basis van wie je bent als mens en niet voornamelijk van wat je weet, kunt of doet. Alleen zo haal je het maximale uit je leven…

Dit programma wordt gegeven door:
Beoordeeld met een 9,4 Een geweldige training voor iedereen die wil nadenken over wat je belangrijk vindt, waar je voor staat en waar je jezelf tegenhoudt. Je wordt even uit je comfortzone gehaald en daarna ga je met frisse blik en vol energie de wijde wereld weer in.
Gertrude van der Welle, HagaZiekenhuis "Een geweldige training voor iedereen die wil nadenken over wat je belangrijk vindt, waar je voor staat en waar je jezelf tegenhoudt. Je wordt even uit je comfortzone gehaald en daarna ga je met frisse blik en vol energie de wijde wereld weer in."
Waardering How Company: 9,4 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen

De training I-BRAND bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.

Op een inspirerende leeromgeving aan zee: De Baak Seaside in Noordwijk. De Baak Seaside heeft faciliteiten, zoals trainingszalen, restaurant en een hotel.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 4 dagen. Het arrangement bestaat uit: 1x overnachting, 4x ontbijt, 4x lunch, 4x snack, 2x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een extern platform Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarbij je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en alle praktische informatie.

Onze trainingsdagen zijn lange dagen, waarbij je pas laat met elkaar aan tafel gaat voor het diner. Door even van huis weg te zijn, zorgt het ervoor dat je maximale focus hebt op jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je meer uit de training halen. Deelnemers geven aan dit als erg prettig te ervaren.

Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Het minimale opleidingsniveau is MBO+. Gemiddeld hebben de deelnemers minimaal 2 jaar werkervaring. Voor de start van deze training heeft men eerst de training Communication for Excellence afgerond.
Deze training bestaat uit 4 dagen (40 uur totaal) met een doorlooptijd van 4 weken. De eerste 2 dagen zijn aaneengesloten inclusief overnachtingen. De tijdsinvestering is circa 5 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Aanmelden
15 november
15, 16, 26 november en 9 december 2021 € 3.570,- excl. BTWi nog 2 plaatsen beschikbaar
21 maart
21 en 22 maart, 8 en 22 april 2022 € 3.570,- excl. BTWi nog 4 plaatsen beschikbaar

Max. groepsgrootte 10 personen in COVID-19 tijd, meerdere startdata, inspirerende locatie aan zee, erkende CEDEO & PE instelling

Inclusief :

 • 1x overnachting,
 • 4x ontbijt,
 • 4x lunch,
 • 4x snack,
 • 2x diner,
 • 2 consumpties bij diner,
 • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Seaside Kon. Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00
welcome@debaakseaside.nl
www.debaakseaside.nl