Impact

Het programma

In deze training van twee dagen ervaar je waar het in jouw communicatie makkelijker en beter kan. Onze trainers geven je daarvoor heldere inzichten en praktisch, direct toepasbaar gereedschap. Van onze deelnemers horen we dat ze met meer plezier meer weten te bereiken. Vooral als het gaat om de verbinding en samenwerking.

Communicatie | Samenwerking | Speciale aanbieding

€ 1.245,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: Deze leergang is alleen toegankelijk voor wie heeft gevolgd.
Waarom voor jou?

In deze training krijg je gereedschap voor communicatie met anderen, ga je aan de slag met verwachtingsmanagement en leer je omgaan met teleurstellingen. Je verbetert hierdoor je oplossingsgerichtheid. Daarnaast leer je hoe je samenwerking naar een hoger niveau tilt door je gesprekken in goede banen te leiden.

Speciale beschikbaarheid in 2023

De training Impact is al jaren te vinden in het in-company portfolio van How Company onder de naam 'Samenwerking in de praktijk' en heeft zijn kracht ruimschoots bewezen.

Deze training is een platform voor How Company om trainers verder te ontwikkelen. Na accreditatie tot team- en communicatietrainer worden onze trainers Impact trainer. De opleiding bestaat uit trainen onder directe begeleiding van een senior trainer/opleider. Wij kunnen deze training tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Het is dus een win-win - jij krijgt een eersteklas training van uitstekende trainers en wij hebben de kans om onze trainers op te leiden in de praktijk.

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • je communicatie afstemmen op het doel, de situatie en je gesprekspartner
  • samenwerking te verbeteren en blijvend te versterken
  • verantwoordelijkheid nemen op basis van een persoonlijk actieplan
Trainer aan het woord Irritaties en misverstanden ontstaan snel wanneer mensen samenwerken. Weten wat goed samenwerken precies inhoudt en wat ervoor nodig is, leidt tot minder irritaties, en meer duidelijkheid. Door betere afstemming van ideeën en sneller knopen doorhakken zul je makkelijker je doelen bereiken. Zo creëer je meer impact voor jezelf en je omgeving.
Dit programma wordt gegeven door:
Beoordeeld met een 9,3 Super leerzaam en direct toe te passen in praktijk! Dit is zeker een aanvulling op mijn functie als medewerker Servicedesk! Ik zou dan ook een ieder kunnen adviseren om de cursus te volgen.
Hakan Yigitsoy, Senior Servicedesk medewerker, ONVZ Zorgverzekeraar "Super leerzaam en direct toe te passen in praktijk! Dit is zeker een aanvulling op mijn functie als medewerker Servicedesk! Ik zou dan ook een ieder kunnen adviseren om de cursus te volgen."
Waardering How Company: 9,3 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen

In de training Impact is plaats voor minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers.

 In verband met onze interne trainersopleiding wordt de training gegeven door een trainer in opleiding, onder begeleiding van een senior trainer.

Op een inspirerende leeromgeving in het midden van het land.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 2 dagen. Het arrangement bestaat uit: 2x lunch, een afsluitende maaltijd met  2 consumpties, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een digitaal platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarmee je kunt inloggen op Learningstone, waar je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.

Het is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Het opleidingsniveau is MBO+. Er is geen vereiste vooropleiding voor deze training.
Deze training bestaat uit 2 dagen (18 uur totaal lesuren). De tijdsinvestering is circa 1 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Stel een vraag
Aanmelden
09 november

Donderdag 9 november 2023

Donderdag 23 november 2023 

€ 1.245,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
18 januari

Donderdag 18 januari 2024

Donderdag 1 februari 2024 

€ 1.245,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
08 april
8 en 22 april 2024 € 1.245,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
09 september
9 en 23 september 2024 € 1.245,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
02 december
2 en 16 december 2024 € 1.245,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Max. groepsgrootte 10 personen, meerdere startdata, inspirerende locatie in het midden van het land.

Inclusief :

  • 2x lunch,
  • 1x snack,
  • 1x afsluitende maaltijd met 2 consumpties
  • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Landgoed de Horst De Horst 1
3970 AB Driebergen

0343-556100
info@debaak.nl
www.debaak.nl