Samenwerken met Impact

Samenwerken begint bij jezelf

Van jongs af aan leren we taal, rekenen en zwemmen. Hoe we met elkaar om moeten gaan leren we echter met vallen en opstaan. Dat heeft meer impact dan we beseffen en we accepteren het maar al te vaak. Dat kan anders, zelfs heel snel!

Kom er op een ontwapenende manier achter wat er precies leeft en speelt tussen jou en de ander. Ontdek daarin vooral dat we meestal hetzelfde willen.

Communicatie | Samenwerking 

€ 1.190,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: Deze leergang is alleen toegankelijk voor wie of Persoonlijk Leiderschap bij How Company heeft gevolgd.
Even geen blad voor de mond

Waar gehakt wordt vallen spaanders. Niet erg, als je het gesprek maar aangaat. Naar boven haalt wat er leeft en speelt en daarnaar handelt. Of nog beter, als je potentieel gedoe weet te voorkomen.

De rode draad van deze training wordt gevormd door een groot aantal snel toepasbare en zeer praktische communicatievaardigheden. Alles om samen met anderen snel resultaat te boeken. Je neemt verantwoordelijkheid om de boel weer in beweging te brengen en te houden. Omdat je weet hoe het beter kan. Zo ervaar je pas echt hoeveel impact je kunt hebben.

Wat neem je mee

Mijn koers

 • Een voorbeeld zijn voor anderen in constructieve samenwerking.
 • Weten wat de ander en ik van elkaar nodig hebben.
 • Verwachtingen gaan managen, feedback geven en ontvangen.
 • Helderheid over waar ik het verschil ga maken op de werkvloer.

Mijn mindset

 • Bewustwording waar je persoonlijke impact ligt.
 • Misverstand: We willen hetzelfde maar begrijpen elkaar niet.
 • Focus op feiten en resultaten.
 • Verantwoordelijkheid voor samenwerking.

Mijn omgeving

 • Kunnen verplaatsen in gesprekspartners.
 • Omgeving betrekken vanuit concrete verwachtingen.
 • Initiatief nemen voor teamsamenwerking.
Trainer aan het woord Irritaties en misverstanden ontstaan snel wanneer mensen samenwerken. Weten wat goed samenwerken precies inhoudt en wat ervoor nodig is, leidt tot minder irritaties, en meer duidelijkheid. Door betere afstemming van ideeën en sneller knopen doorhakken zul je makkelijker je doelen bereiken. Zo creëer je meer impact voor jezelf en je omgeving.
Beoordeeld met een 9,3 Super leerzaam en direct toe te passen in praktijk! Dit is zeker een aanvulling op mijn functie als medewerker Servicedesk! Ik zou dan ook een ieder kunnen adviseren om de cursus te volgen.
Hakan Yigitsoy, Senior Servicedesk medewerker, ONVZ Zorgverzekeraar "Super leerzaam en direct toe te passen in praktijk! Dit is zeker een aanvulling op mijn functie als medewerker Servicedesk! Ik zou dan ook een ieder kunnen adviseren om de cursus te volgen."
Waardering How Company: 9,3 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen

In de training Impact is plaats voor minimaal 5 en maximaal 16 deelnemers.

 In verband met onze interne trainersopleiding wordt de training gegeven door een trainer in opleiding, onder begeleiding van een senior trainer.

Op een inspirerende leeromgeving in het midden van het land.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 2 dagen. Het arrangement bestaat uit: 2x lunch, een afsluitende maaltijd met  2 consumpties, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een digitaal platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarmee je kunt inloggen op Learningstone, waar je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.

Het is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Het opleidingsniveau is MBO+. Er is geen vereiste vooropleiding voor deze training.
Deze training bestaat uit 2 dagen (18 uur totaal lesuren). De tijdsinvestering is circa 1 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Stel een vraag
Aanmelden
18 september
18 september en 2 oktober 2024 € 1.190,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
04 december
4 en 18 december 2024 € 1.190,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Max. groepsgrootte 12 personen, meerdere startdata

Inclusief :

 • 2x lunch,
 • 1x snack,
 • 1x afsluitende maaltijd met 2 consumpties
 • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: How Company Noordeinde 54 C
1121 AE Landsmeer

+31 (0)20 506 20 90
info@howcompany.nl
www.howcompany.nl