Impact

Het programma Goed samenwerken heeft direct impact op resultaten. Dat begint bij inzichten in verschillende misverstanden die in de praktijk kunnen ontstaan en natuurlijk door je er bewust van te zijn hoe goede samenwerking tot stand komt. Ons programma Impact geeft je verschillende communicatiehandvatten waarmee je direct en eenvoudig aan de slag kan gaan.

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Samenwerking

€ 1.620,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: je moet eerst het programma hebben gevolgd.
Waarom voor jou? Wanneer je weet wat er om je heen gebeurt en je weet waarom bepaalde situaties ontstaan, kun je dit voor jezelf direct corrigeren. Daar creëer je slagkracht mee voor jezelf en betere resultaten. De inzichten en het praktische communicatiegereedschap dat je ontvangt zijn voor je omgeving ook direct duidelijk zichtbaar hoe het anders kan en misschien wel moet. Impact, niet alleen zakelijk, ook privé! Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
 • Het antwoord op de vraag: "Wat is er nodig om goed samen te kunnen werken?"
 • Praktische tools die gelijk het verschil maken, voor jou en je omgeving
 • Directe invloed uitoefenen op je omgeving voor een betere samenwerking
 • Harder werken heeft vaak geen zin en leer waar je meer nadruk op moet leggen voor betere resultaten
Trainer aan het woord Irritaties en misverstanden kunnen snel ontstaan wanneer mensen samenwerken. Weten wat goed samenwerken precies inhoud en wat ervoor nodig is, leidt tot minder irritaties, meer duidelijkheid, betere afstemming van ideeën, sneller knopen doorhakken en makkelijker je doelen bereiken. Zo creëer je meer impact voor jezelf en je omgeving.
Beoordeeld met een 9,3 Super leerzaam en direct toe te passen in praktijk! Dit is zeker een aanvulling op mijn functie als medewerker Servicedesk! Ik zou dan ook een ieder kunnen adviseren om de cursus te volgen.
Hakan Yigitsoy, Senior Servicedesk medewerker, ONVZ Zorgverzekeraar "Super leerzaam en direct toe te passen in praktijk! Dit is zeker een aanvulling op mijn functie als medewerker Servicedesk! Ik zou dan ook een ieder kunnen adviseren om de cursus te volgen."
Waardering How Company: 9,3 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen

De training Impact bestaat uit maximaal 20 deelnemers.

Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.

Op een inspirerende leeromgeving aan zee: De Baak Seaside in Noordwijk. De Baak Seaside heeft faciliteiten, zoals trainingszalen, restaurant en een hotel.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 2 dagen. Het arrangement bestaat uit: 1x overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x snack, 2x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een extern platform Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarbij je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en alle praktische informatie.

Onze trainingsdagen zijn lange dagen, waarbij je pas laat met elkaar aan tafel gaat voor het diner. Door even van huis weg te zijn, zorgt het ervoor dat je maximale focus hebt op jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je meer uit de training halen. Deelnemers geven aan dit als erg prettig te ervaren.

Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Ja. Voor sommige beroepsgroepen is het verplicht om aan vakbekwaamheidseisen te voldoen. How Company is erkend als PE-instelling door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Accountants (RA en AA) kunnen daarom deze training als PE-activiteit opgeven en volgen. Wil je hier gebruik van maken, vul dit in in het opmerkingenveld tijdens je online inschrijving.

Het minimale opleidingsniveau is MBO+. Gemiddeld hebben de deelnemers minimaal 2 jaar werkervaring. Er is geen vereiste vooropleiding voor deze training.
Deze training bestaat uit 2 dagen (20 uur totaal lesuren) inclusief overnachting. De tijdsinvestering is circa 1 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Aanmelden
12 april
12 en 13 april 2021 € 1.620,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
13 september
13 en 14 september 2021 € 1.620,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Max. groepsgrootte 20 personen, meerdere startdata, inspirerende locatie aan zee, erkende CEDEO & PE instelling

Inclusief :

 • 1x overnachting,
 • 2x ontbijt,
 • 2x lunch,
 • 1x snack,
 • 2x diner,
 • 2 consumpties bij diner,
 • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Seaside Kon. Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00
welcome@debaakseaside.nl
www.debaakseaside.nl