Leadership for Excellence

Het programma Leadership for Excellence is een vervolgtraining op Communication for Excellence. Er zijn ontelbaar veel boeken geschreven over leiderschap. Maar boeken zijn beperkt, want een leiderschapstraining is een persoonlijk proces. In deze cursus leidinggeven bekijkt How Company samen met jou hoe jij leiderschap ziet en hoe jouw potentie als leider het best tot zijn recht komt.

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap

€ 3.625,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: je moet eerst het programma Communication for Excellence hebben gevolgd.
Wat win jij? Leidinggevenden beschikken over verschillende talenten om hun teamleden mee te krijgen. In deze leiderschapstraining ga je het avontuur aan om jezelf als leider te ontdekken en anderen mee te krijgen. Je ontwikkelt je eigen leiderschapsstijl vanuit duidelijkheid, faciliteren en inspireren van je team. Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
 • Inzicht in je valkuilen als leider en gereedschap hoe hiermee om te gaan
 • Creëren van duidelijkheid en verwachtingen tussen jou en je team (interactietechnieken)
 • Feedback geven en ontvangen (individueel en in groepsverband)
 • Inspireren vanuit jouw eigen authenticiteit
 • Inzicht in wat teamleden van jou nodig hebben om gemeenschappelijke doelen te realiseren
 • Change management, omgaan met weerstand en drogredenen van medewerkers
Trainer aan het woord

Deze leiderschapstraining zorgt er niet alleen voor dat je zelf effectiever aan de waarden en doelen van jouw team kunt werken, je haalt ook het maximale uit anderen. Je bent authentiek en daarmee laat je collega’s ook groeien. Je vraagt jezelf elke dag af wat mensen van je nodig hebben om de doelstellingen te realiseren. Je zet een team in beweging.

Beoordeeld met een 9,7 Intensieve cursus waarbij je geconfronteerd wordt met jezelf. Veel oefening, waardoor je heldere handvatten krijgt waarmee je verder kan. Hele prettige locatie in Noordwijk.
Patricia Surendonk, CEO, Burg Groep "Intensieve cursus waarbij je geconfronteerd wordt met jezelf. Veel oefening, waardoor je heldere handvatten krijgt waarmee je verder kan. Hele prettige locatie in Noordwijk."
Waardering How Company: 9,7 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen

De training Leadership for Excellence bestaat uit maximaal 15 deelnemers.

Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.

Op een inspirerende leeromgeving aan zee: De Baak Seaside in Noordwijk. De Baak Seaside heeft faciliteiten, zoals trainingszalen, restaurant en een hotel.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 4 dagen. Het arrangement bestaat uit: 2x overnachting, 4x ontbijt, 4x lunch, 2x snack, 3x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een extern platform Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarbij je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en alle praktische informatie.

Onze trainingsdagen zijn lange dagen, waarbij je pas laat met elkaar aan tafel gaat voor het diner. Door even van huis weg te zijn, zorgt het ervoor dat je maximale focus hebt op jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je meer uit de training halen. Deelnemers geven aan dit als erg prettig te ervaren.

Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Ja. Voor sommige beroepsgroepen is het verplicht om aan vakbekwaamheidseisen te voldoen. How Company is erkend als PE-instelling door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Accountants (RA en AA) kunnen daarom deze training als PE-activiteit opgeven en volgen. Wil je hier gebruik van maken, vul dit in in het opmerkingenveld tijdens je online inschrijving.

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Leadership for Excellence is een vervolgprogramma op Communication for Excellence (CFE), waarbij je aan de slag gaat met wat je eerder hebt geleerd uit de CFE.
Nee, dat is niet noodzakelijk. De Communication for Excellence ging over het maximale uit jezelf te halen. In deze training ga je aan de slag met dit zelfinzicht en leer je om het maximale uit anderen te halen. Hiervoor is het niet noodzakelijk om hierarchisch leiding te geven, maar juist ook als (project)manager of senior medewerker heel geschikt om anderen mensen in beweging en met je mee te krijgen.
Het minimale opleidingsniveau is MBO+. Gemiddeld hebben de deelnemers minimaal 2 jaar werkervaring. Voor de start van deze training heeft men eerst de training Communication for Excellence afgerond.
Deze training bestaat uit 4 dagen (45 uur totaal) met een doorlooptijd van 3 weken. De eerste 3 dagen zijn aaneengesloten inclusief overnachtingen. De tijdsinvestering is circa 9,5 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Aanmelden
08 juni
8, 9, 10 en 26 juni 2020 € 3.625,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
02 november
2, 3, 4 en 20 november 2020 € 3.625,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Max. groepsgrootte 15 personen, meerdere startdata, inspirerende locatie aan zee, erkende CEDEO & PE instelling

Inclusief :

 • 2x overnachting,
 • 4x ontbijt,
 • 4x lunch,
 • 2x snack,
 • 3x diner,
 • 2 consumpties bij diner,
 • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Seaside Kon. Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00
welcome@debaakseaside.nl
www.debaakseaside.nl