Leadership for Excellence

Leiderschap dat bij je past

In je rol als leider ben je vooral mens. Net zoals je collega’s draag je je eigen gebruiksaanwijzing mee, doe je je uiterste best, maar altijd met het gewenste resultaat. Je voelt je niet altijd begrepen en hebt soms het idee dat je er alleen voor staat. Je probeert er steeds achter te komen aan welke knoppen je nu precies moet draaien om meer grip te krijgen op medewerkers en de complexiteit te doorbreken.

Je wil de teugels weer in handen nemen en je energie richten op de zaken die er echt toe doen; voor jou en je team. Gewoon zinvol bezig zijn, maar dan nu met leiderschap dat bij jou past. 

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap

€ 4.160,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: Deze leergang is alleen toegankelijk voor wie Communication for Excellence of Persoonlijk Leiderschap bij How Company heeft gevolgd.
Leiderschap in alle eenvoud

Leiderschap is pas echt krachtig in al zijn eenvoud. Geen uitgebreide theorieën meer, maar juist een heldere en pragmatische aanpak waarmee je direct aan de slag kunt met je team. De rode draad van dit programma is duidelijkheid en richting geven, het creëren van de juiste mindset en het omgaan met dagelijks ‘gedoe’. Niet uit een boekje maar met jou als basis: de mens achter de leider.

Wat neem je mee

Richting en duidelijkheid

 • Bewustwording van jouw rol en verantwoordelijkheden als leider.
 • Koers gaan varen en je mensen daarin meenemen.
 • Teamcultuur creëren.
 • Managen van onderlinge verwachtingen.
 • Jezelf krachtig uiten over wat voor jou belangrijk is.

 Juiste mindset

 • Constructieve manier van aansturing door voorbeeldgedrag.
 • Mensen aanspreken op houdingsniveau.
 • Vermogen om interacties aan te gaan om mensen te laten groeien.
 • Vermogen om energie goed te laten stromen.

Omgaan met dagelijks ‘gedoe’

 • Onenigheid direct bij de bron aanpakken; individueel en in het team
 • Omgaan met weerstand bij verandering.
 • Interactie met andersdenkenden en bij destructiviteit.
Trainer aan het woord

Deze leiderschapstraining zorgt er niet alleen voor dat je zelf effectiever aan de waarden en doelen van jouw team kunt werken, je haalt ook het maximale uit anderen. Je vraagt jezelf elke dag af wat mensen van je nodig hebben om de doelstellingen te realiseren. Je zet je team in beweging.

Beoordeeld met een 9,7 "Goede combinatie van waardevolle tools, persoonlijke aandacht en veel doen ipv alleen theorie. Het leiden van overleggen gaat makkelijker en met betere uitkomsten, ik neem sneller beslissingen en mijn eigen ego zit me minder in de weg."
Robin Hoenkamp, adviseur en teamleider Bosch & van Rijn ""Goede combinatie van waardevolle tools, persoonlijke aandacht en veel doen ipv alleen theorie. Het leiden van overleggen gaat makkelijker en met betere uitkomsten, ik neem sneller beslissingen en mijn eigen ego zit me minder in de weg.""
Waardering How Company: 9,7 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen

Er kunnen minimaal 5 en maximaal 14 personen deelnemen aan de training. 

Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.

Op een inspirerende leeromgeving aan zee.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 4 dagen. Het arrangement bestaat uit: 2x overnachting, 4x ontbijt, 4x lunch, 2x snack, 3x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een digitaal platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarmee je kunt inloggen op Learningstone, waar je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.

Onze trainingsdagen zijn lange dagen, waarbij je pas laat met elkaar aan tafel gaat voor het diner. Even van huis weg te zijn, zorgt voor maximale focus op jouw persoonlijke ontwikkeling en zo kun je meer uit de training halen. Deelnemers geven aan dit als erg prettig te ervaren.

Het is niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Leadership for Excellence is een vervolgprogramma op Communication for Excellence. Het is een verdieping op wat je eerder hebt geleerd in de de training Communication for Excellence. Daarom is het volgen van de training Communication for Excellence een voorwaarde om mee te doen de training Leadership for Excellence.
De Communication for Excellence ging over het maximale uit jezelf te halen. In deze training ga je aan de slag met dit inzicht en leer je om het maximale uit anderen te halen. Hiervoor is het niet noodzakelijk om hierarchisch leiding te geven, ook voor een (project)manager of senior medewerker is deze training heel geschikt om anderen mensen in beweging en mee te krijgen.
Deelnemers beschikken over HBO werk- en denkniveau, minimaal vijf jaar werkervaring en hebben deelgenomen aan de training training Communication for Excellence.
Deze training bestaat uit 4 dagen (45 uur totaal) met een doorlooptijd van 3 weken. De eerste 3 dagen zijn aaneengesloten inclusief overnachtingen. De tijdsinvestering is circa 9,5 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Stel een vraag
Aanmelden
16 september
16, 17, 18 september en 4 oktober 2024 € 4.160,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar
18 november
18, 19, 20 november en 10 december 2024 € 4.160,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Max. groepsgrootte 14 personen. Meerdere startdata, inspirerende locatie aan zee

Inclusief :

 • 2x overnachting,
 • 4x ontbijt,
 • 4x lunch,
 • 2x snack,
 • 3x diner,
 • 2 consumpties bij diner,
 • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Seaside Kon. Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00
welcome@debaakseaside.nl
www.debaakseaside.nl