Leadership Online

Het programma

Als deelnemer van één van onze leiderschapsprogramma’s kreeg je al inzichten en praktische methodieken aangereikt om de werkomgeving waarin jij als leider actief bent de juiste vorm te geven. Duidelijkheid, structuur, richtinggeven, het creëren van de juiste mindset en leren omgaan met gedoe in je team kregen toen volop de aandacht. Maar hoe werkt dat nu precies in deze tijd?

Verbeter jezelf en alles om je heen!

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Online Leiderschap

Heb je interesse of wil je starten? Neem contact met ons op.
Wat win jij?

Van jou als leider verwacht men vaak veel, zeker ook nu en dat valt niet altijd mee in deze Corona tijd waarin leiderschap voor iedereen nieuw is. Er is ook goed nieuws. Het gereedschap dat je eerder vanuit onze leiderschapstrainingen aangereikt hebt gekregen kan je juist nu uitstekend van pas komen.

In deze online training blikken we terug op jouw eerdere training, we verdiepen erop én reiken je nieuwe handvatten aan. Zo kun je jezelf als leider beter profileren en meer vastberaden met je team koers houden.

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Inzicht in wat mensen (niet) beweegt, inspireert en nodig hebben van jou als leider
  • Weten aan welke knoppen je kunt draaien om je team op koers te houden (wat en hoe)
  • Hoe je de communicatie met je medewerker(s) nu het beste vorm kunt geven
  • Ervaringen van anderen in dezelfde situatie
  • Meer zichtbaar leiderschap naar je team toe door praktisch gereedschap dat direct toepasbaar is.

Zorg beter voor je mensen door als leider eerst goed voor jezelf te zorgen

Dit programma wordt gegeven door:
Beoordeeld met een 9,7 Inspirerende en waardevolle training over de uitdagingen van online leiderschap. Inhoudelijk goede combinatie van theorie en toepassen. Mooi om te zien dat ook virtueel er snel veiligheid en verbinding in de groep is.
Lizzy Prins, Founder High Potential Factory "Inspirerende en waardevolle training over de uitdagingen van online leiderschap. Inhoudelijk goede combinatie van theorie en toepassen. Mooi om te zien dat ook virtueel er snel veiligheid en verbinding in de groep is."
Waardering How Company: 9,7 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen
Aan de  training Leadership Online kunnen maximaal 10 personen deelnemen.
Wij werken met een extern platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een e-mail, waarbij je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.

Je hebt een computer of laptop met webcam en microfoon nodig, een smartphone is niet toereikend.
Wij werken met Zoom.

Om je echt op de training te kunnen focussen adviseren we je een ruimte te kiezen waar je gedurende de training niet gestoord wordt en zelf ook geen last hebt van omgevingsgeluiden.

Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle Zoom-sessies volledig aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor andere data inschrijven.
Na deelname aan de training ontvang je een certificaat.
Aanmelden
Heb je interesse of wil je starten? Neem contact met ons op.
Locatie: Online Zoom-Pro conference call
1014 BA Amsterdam

+31 (0)20 506 20 90
info@howcompany.nl
www.howcompany.nl