Online Coaching

Face-to-face coaching online

We hebben allemaal onze (alledaagse) uitdagingen. Soms kunnen we ook wegdromen: ‘wat als…’ In onze online coaching ga je met een professionele trainer/coach in gesprek over jouw uitdagingen. Samen kijken jullie hoe jij focus kunt creëren om tot daadwerkelijk resultaat te komen. Terwijl je daaraan werkt biedt jouw coach je praktische methoden aan die je ook na je coaching blijft toepassen. Je richt je daarbij op jouw persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit, want het doel is natuurlijk dat je zo snel mogelijk zelfstandig verder gaat.

Coaching | Online | face-to-face | Persoonlijke effectiviteit
Waarom voor jou? In onze veeleisende maatschappij raken we soms het spoor bijster. We hebben niet meer helder voor ogen wat we echt belangrijk vinden en wat bijzaak is. Het maakt ons leven steeds stressvoller. Die stress wordt de nieuwe werkelijkheid, het nieuwe normaal.
In coaching krijg je helder hoe je die stress kunt elimineren en hoe je wat belangrijk vindt weer leidend kunt maken, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van je prestaties.
Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Snel helder krijgen wat echt belangrijk voor je is – wat je drijfveren zijn
  • Een manier om de drijfveren te vertalen in een concreet (actie) plan
  • Welke beperkende gedachten jou remmen
  • Creëren van focus, waardoor je invulling blijft geven aan je persoonlijke drijfveren
Veelgestelde vragen
Dat bepalen we samen, afhankelijk van jouw specifieke vraag. We zijn niet van de eeuwigdurende en ellenlange sessies. We gaan voor resultaat!
Iedereen die effectiever wil functioneren, meer wil presteren met minder moeite, en iederdeen die zijn of haar eigen talent verder wil ontwikkelen is gebaat bij deze vorm van coaching. 
Mensen die al training hebben gevolgd bij How Company zien het als een manier om wat ze tijdens de training(en) hebben geleerd, nog sneller te implementeren.
We hanteren een pratische insteek waarbij we in gesprek gaan over waar jij tegenaan loopt in jouw dagelijkse praktijk. Het gaat er niet om wie verantwoordelijk is (of wordt gehouden) voor wat. Het gaat om het realiseren van oplossingen.
Onze ervaring leert dat de focus in een online coachgesprek groter is, dan in een regulier coachgesprek. We houden voor online coaching dan ook 45 minuten tot een uur aan en bieden ruimte voor meer gesprekken en tussendoor contact (telefoon, e-mail of WhatsApp).
Als je beschikt over een computer (met webcam), een tablet of een smartphone, dan sturen wij je een linkje. Met dat linkje open je direct een Zoom conference call - na eenmalige registratie ben je direct in live verbinding met onze trainer/coach. Verder adviseren we je een pen en papier bij de hand te hebben om aantekeningen te maken.

Om je echt op de coaching te kunnen focussen adviseren we je een ruimte te kiezen waar je gedurende ongeveer anderhalf uur op jezelf kan zijn. Een ruimte waar je niet gestoord wordt, maar zelf ook geen last hebt van omgevingsgeluiden. 

Zorg ervoor dat je een glas water meeneemt als je je voorbereid en neem ook pen en papier mee om aantekeningen te maken.