Personal Coaching

Coaching We hebben allemaal onze (alledaagse) uitdagingen. Soms kunnen we ook wegdromen: ‘wat als…’ In onze coaching ga je met een professionele trainer en coach in gesprek over jouw uitdagingen. Samen kijken jullie hoe jij focus kunt creëren om tot daadwerkelijk resultaat te komen. Terwijl je daaraan werkt biedt jouw coach je praktische methoden aan die je ook na je coaching blijft toepassen. Je richt je daarbij op jouw persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit, want het doel is natuurlijk dat je zo snel mogelijk zelfstandig verder gaat.
Coaching | Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie
Waarom voor jou? In onze veeleisende maatschappij raken we soms het spoor bijster. We hebben niet meer helder voor ogen wat we echt belangrijk vinden en wat bijzaak is. Het maakt ons leven steeds stressvoller. Die stress wordt de nieuwe werkelijkheid, het nieuwe normaal.
In coaching krijg je helder hoe je die stress kunt elimineren en hoe je wat belangrijk vindt weer leidend kunt maken, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van je prestaties.
Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Snel helder krijgen wat echt belangrijk voor je is – wat je drijfveren zijn
  • Een manier om de drijfveren te vertalen in een concreet (actie-)plan
  • Welke beperkende gedachten jou remmen
  • Creëren van focus, waardoor je invulling blijft geven aan je persoonlijke drijfveren
Veelgestelde vragen
Dat bepalen wij samen, afhankelijk van de specifieke vraag die er ligt. Wij zijn niet van eeuwigdurende ellenlange sessies.
Een praktische insteek over waar jij tegenaan loopt en wat jij wilt bereiken, jouw eigen praktijk en hoe jij je werkomgeving ervaart. Het gaat er niet om wie verantwoordelijk is voor wat.

Voor wie effectiever wil functioneren, meer wil presteren met minder moeite en voor wie eigen talent (verder) wil ontwikkelen.
Ook dé manier om wat je leerde in een van onze trainingen nog sneller te implementeren in je dagelijkse leven.

Mensen krijgen meer helderheid en focus op wat voor hen belangrijk is. Zij weten hoe te acteren en te reageren op voor hen belangrijke momenten. Ze ervaren meer harmonie. Daarnaast beseffen zij hoe hun eigen gebruiksaanwijzing werkt en krijgen daardoor meer inzicht in die van anderen.