Reset Your Team

Business as usual: voorlopig niet

We hebben allemaal te maken met wat wordt genoemd een nieuwe realiteit, een nieuw normaal. Of het nu is door corona, een ingrijpende gebeurtenis of verandering. Juist op die periode is verbinding met je teamleden voor jou als leidinggevende cruciaal. Want als alles anders is, is jouw leiderschap de katalysator om je team weer snel de juiste focus te bieden. 

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap | COVIDNL-19 | Vertrouwen
€ 1.339,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: je moet eerst het programma hebben gevolgd.
Alle hens aan dek Bij terugkomst op de werkvloer heeft iedereen zijn eigen interpretatie over wat er is gebeurd, wat er nu aan de hand is en wat ons te wachten staat. Het verleden, het heden en de toekomst. Dat heeft impact op de energie huishouding van iedereen in het team. Mensen raken er door afgeleid; verliezen focus op gestelde doelen. Jij kunt je mensen dat steuntje in de rug geven en hen sturen, want juist nu is het alle hens aan dek! Is dit iets voor mij? Checklist
Dit programma brengt jou
  • Inzicht in wat (juist nu) speelt bij medewerkers
  • Interactietechnieken hoe om te gaan met mogelijke blokkades op de werkvloer
  • Snellere focus binnen je team door het creëren van de juiste mindset bij je medewerkers
  • Op constructieve wijze lastige, persoonlijke onderwerpen die (op)spelen het hoofd te bieden
Dit programma wordt gegeven door:
Beoordeeld met een 9,5 Dit is een nieuwe training waarvoor nog geen reviews zijn gegeven, deze volgen na de eerste training.
Marion Anneveld - Manager Open Programma's How Company "Dit is een nieuwe training waarvoor nog geen reviews zijn gegeven, deze volgen na de eerste training."
Waardering How Company: 9,5 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen
Aan deze training kunnen maximaal 10 deelnemers deelnemen.
Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.
In een groene omgeving aan de rand van Amsterdam, met goede parkeervoorzieningen: Het Planetarium in Amsterdam Zuidoost. De locatie heeft faciliteiten, zoals trainingszalen, restaurant en desgewenst kun je een (voor)overnachting boeken in het naast gelegen hotel: Gr8 Hotel.
De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 2 dagen. Het arrangement bestaat uit:  2x lunch, 1 eenvoudige maaltijd inclusief 2 consumpties en onbeperkt koffie/thee/vers fruit.
Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.
Wij werken met een extern platform Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarbij je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en alle praktische informatie.
Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.
Ja. Voor sommige beroepsgroepen is het verplicht om aan vakbekwaamheidseisen te voldoen. How Company is erkend als PE-instelling door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Accountants (RA en AA) kunnen daarom deze training als PE-activiteit opgeven en volgen. Wil je hier gebruik van maken, vul dit in in het opmerkingenveld tijdens je online inschrijving.
Aanmelden
28 januari

28 en 29 januari 2021 bij het Planetarium in Amsterdam Zuidoost

5 februari 2021 van 10.00 tot 12.00 uur via Zoom

€ 1.339,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Max. groepsgrootte 10 personen in COVID-19 tijd, meerdere startdata, in een groene omgeving aan de rand van Amsterdam, erkende CEDEO & PE instelling

Inclusief:

  • 2x lunch,
  • 1x eenvoudige afsluitende maaltijd
  • 2 consumpties bij diner,
  • onbeperkt koffie/thee/zoetigheden vers fruit
  • indien gewenst is (voor)overnachting mogelijk in het naastgelegen Gr8 hotel.
Lees de voorwaarden
Locatie: Planetarium Meeting Center Amsterdam Kromwijkdreef 11
1108 JA Amsterdam

020-6518585
welkom@planetariumamsterdam.nl
www.planetariumamsterdam.nl