Training persoonlijke effectiviteit

Training persoonlijke effectiviteit en communicatie In een communicatietraining  van How Company leer je jouw persoonlijke effectiviteit te verhogen. In persoonlijke effectiviteit speelt communicatie een grote rol. Communicatie vormt namelijk de basis om om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Je communicatie afstemmen op anderen maakt het verschil. En niet alleen met anderen maar zeker ook met jezelf. In onze training leer je beter communiceren, waardoor jouw persoonlijke effectiviteit verhoogd wordt.

Vragen en advies

Leer in een training over communicatie jouw persoonlijke effectiviteit verhogen

Iedereen heeft het recht om zijn of haar maximale potentieel te bereiken en te ervaren. Om dit te bereiken heb je inzicht nodig in hoe je communiceert en hoe je denkt. Pas wanneer je de dialoog met jezelf kunt aangaan en jouw eigen verhalen goed kent, kun je optimaal communiceren met anderen. In onze training Communication for Excellence, waarin communicatie centraal staat, helpen we jou met het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. Dit stimuleert jouw persoonlijke effectiviteit. Dan bereik je voortaan meer met minder moeite en verbeteren je prestaties.

Verbeter jezelf door onze trainingen

In onze training Communication for Excellence leer je over de communicatie met jezelf en met anderen, waardoor jouw persoonlijke effectiviteit verhoogt. Je kijkt terug op hoe je in het verleden met gebeurtenissen en ervaringen bent omgegaan en wat je daarvan kunt leren. Ook leer je door effectieve communicatie fantastische en constructieve relaties met anderen op te bouwen. Bekijk onze cursussen en de beschikbare data. Mocht je nog meer informatie willen ontvangen of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)20 506 20 90.

De kracht van How Company
  • Meer dan 40.000 deelnemers begeleid
  • Een 9,4 waardering op Springest
  • Meerjarige opleiding voor trainers
  • Persoonlijke begeleiding van iedere deelnemer
Stel een vraag
Jeroen Siedenburg
Managing Partner
Jouw team / organisatie structureel veranderen?
De gekozen richting is duidelijk, maar hoe ga je dit in de praktijk vormgeven? Bij welke organisatie je ook werkt, mensen maken het verschil. Door zelfredzaamheid en daadkracht op de werkvloer veranderen organisaties. Daar draagt How Company aan bij.
Team- of organisatieontwikkeling  

How company biedt passende programma's voor iedereen

Er zijn 1 programma's die bij dit thema passen:
Communication for Excellence

Leer hoe je je potentieel en talenten volop kunt benutten in een veeleisende omgeving
(3+1 dag)

Wat je leert:
  • sterk vermogen om oplossingsgericht te communiceren
  • ervaren van minder (werk)druk
  • beter presteren op korte en lange termijn
  • sneller inzicht in en handelen in lastige situaties en deze ombuigen naar kansen en mogelijkheden voor de toekomst
  • hoog energieniveau voor persoonlijke doelen: daadkrachtig richting de toekomst
  • inzicht in drijfveren van jezelf en anderen

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap