‘We make people happen’

Wat How Company bijzonder maakt

Wij zijn geen trainingsorganisatie. Wij zien trainingen slechts als een middel en geen doel op zich. Onze programma’s zijn een ervaring die uniek is, voor jou als mens. Dat is ook wat tienduizenden deelnemers die jou zijn voorgegaan, hebben ervaren.

Ons manifest: Alleen mensen,
Creëren mogelijkheden
Komen tot ideeën

Menselijke kracht
Maakt het verschil

Met onze liefde voor mensen
Kun jij jezelf zijn
En jezelf worden

Wij staan naast je
Vragen door en dagen je uit
Laten je soms even struikelen
Om je direct weer overeind te helpen

Wij creëren ruimte
Zodat jij kunt groeien

Want jij bent bijzonder
Wij zijn bijzonder
Bijzonder menselijk.
Persoonlijke groei, duurzaam uiteraard!

Jezelf zijn. Begrijpen en begrepen worden. Meer bereiken met minder moeite. Voor jezelf en samen met anderen. Vele tienduizenden zijn je voorgegaan, werkend aan hun persoonlijke effectiviteit. Direct resultaat dat ook nog eens beklijft, wie wil dit nou niet?!

Ik wil met mezelf aan de slag
Team- en organisatieontwikkeling Geen tijd en energie meer verspillen. Direct naar de essentie van zaken; begrijpen en begrepen worden. Schakelen en doorpakken. Dezelfde taal spreken en samen een gemeenschappelijke toekomst creëren. Zo’n gesprekspartner zijn wij.
Ik wil met mijn team of organisatie aan de slag
How Company in cijfers
>40.000 tevreden deelnemers
9.5 gemiddelde waardering
9 verschillende open programma's
163 incompany programma's per jaar
18 medewerkers
20 jaar ervaring
28 open programma's per jaar
Waar wij voor staan
Wat we doen

Wij faciliteren mensen, individueel, in teams en in organisaties, versneld hun doelstellingen te halen. We zetten mensen aan tot denken. Hun persoonlijke inzichten en onze methodieken stimuleren hen om hun menselijke kracht en potentieel te ervaren.

Hoe we dat doen

Ons team zet vanuit assertiviteit, authenticiteit en voorbeeldgedrag aan tot grensverleggend denken en doen. Onze zorg voor mens en organisatie blijkt uit onze persoonlijke betrokkenheid, ons moreel kompas en hoe wij onze eigen grenzen aangeven.

Waarom we dat doen Vastberaden om menselijkheid binnen organisaties vorm te geven, voor een samenleving die nú de toekomst kan dragen.
Stel een vraag
Jeroen Siedenburg
Managing Partner