Nederlands / English

Impact

Impact is ontwikkeld voor medewerkers die meer inzicht wensen in de wijze van communiceren om succesvol samen te werken.

Contactpersoon

Alessandra Morabito

Alessandra Morabito

+31 (0)6 22 89 25 37

Over het programma

‘Beter samenwerken’ is een mooi streven, maar hoe doen we dat dan? Wat betekent beter samenwerken eigenlijk? Daar zullen we verschillende antwoorden op krijgen. Eén ding is wel duidelijk, dat we het niet alleen kunnen. We hebben mensen om ons heen nodig die ons verder brengen en in staat stellen meer te bereiken. Vaak ontstaan conflicten en irritaties niet opzettelijk, maar omdat we elkaar niet begrijpen, verwachtingen niet helder zijn en anderen hierdoor teleurgesteld raken. Dit terwijl we wél dezelfde intenties hebben en er samen het beste van willen maken. Om de boodschap zo over te brengen als deze is bedoeld kunnen we de Communicatie Stijl van de ander leren en toepassen. Zo kunnen we terug naar de inhoud in plaats van verzand te raken in de wijze waarop iemand iets zegt.

Selecteer programmadatum

Doelgroep

Voor medewerkers die beter en met meer plezier willen samenwerken met een MBO of hoger werk- en denkniveau.

Resultaat

Als deelnemer start je het programma in groepsverband met een zelfanalyse om te zien wat jouw Communicatie Stijl is. Je ervaart hoe mensen op jou reageren en wat je effect op anderen is. Al snel volgen er herkenningen naar je zakelijk en privé leven en begrijp je waarom je in bepaalde (conflict)situaties terecht kwam. Nu je ze weet te herkennen, kun je dit gaan veranderen. Ook hebben we bepaalde verwachtingen van anderen, maar spreken deze vaak niet uit of denken dat het toch ‘logisch’ is. Op het moment dat we dit kunnen uitspreken naar elkaar, creëren we samen een omgeving waar eerlijkheid, openheid en betrokkenheid voorop staan en voorkomen we teleurstellingen. Door duidelijk te zijn naar elkaar, zal je zien dat je met meer plezier naar je werk zult gaan en bovendien effectiever bezig bent.

Het is een praktische training waarin de stof veel geoefend wordt op elkaar. Vooral het feit dat er 4 verschillende communicatiestijlen zijn en de daarbij behorende reactiemogelijkheden, was voor mij een eye opener. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan. Prettig is dat veel collega’s ook deze training hebben gevolgd en we het er met elkaar over kunnen hebben. Ik heb meer begrip gekregen voor de verschillende wijzen van communiceren en kan gepast antwoorden, zodat er weinig tot geen irritatie ontstaat. Bijkomend voordeel is dat ik het ook privé kan gebruiken. Kortom een waardevolle training die mij veel heeft gebracht.
Karin Tönis - Directiesecretaresse, Make-A-Wish Nederland
Bekijk hier meer ervaringen

Te verwachten na het programma:

  • Bewustwording van je eigen invloed
  • Praktische gereedschappen, zodat je dit na het programma ook makkelijk kunt toepassen
  • Inzicht in jouw effect op anderen
  • Positieve boost aan energie om er gezamenlijk voor te gaan

Locatie

De Baak Seaside

Koningin Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00 www.debaakseaside.nl

Prijs

Programma Impact € 1.195 excl. BTW

Arrangementskosten de Baak Seaside € 350 excl. BTW
(1x overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x snack, 2x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee/vers fruit)

Voor de mogelijkheden om een BTW-vrij factuur te ontvangen kun je een e-mail sturen aan alessandra@howcompany.nl.

Voorwaarden

Prijzen zijn geldig t/m december 2018.

Bij annulering:

  • ≥ 1 maand voor aanvang; geen programmakosten en arrangementskosten
  • ≥ 8 dagen voor aanvang; 50% van de programmakosten 
  • ≤ 8 dagen voor aanvang; 100% van de programmakosten
  • ≤ 1 maand voor aanvang of doorschuiven; 100% van de arrangementskosten
  • ≤ 24 uur voor aanvang coaching; 1 sessie in mindering gebracht van de totale sessies

Doorschuiven naar een volgend programma binnen 6 maanden is eenmalig kostenloos mogelijk, mits meer dan 8 dagen voor aanvang van het programma per e-mail aan ons gemeld. Bij annulering na deze doorschuiving worden 100% van de programmakosten doorbelast.

Selecteer datum

 
start
data
BESCHIKBAARHEID
Prijs
nov 19
19 en 20 nov 2018
Plaats beschikbaar
€1.545