Onze visie

Waarden, potentieel en organisatieambitie
How Company brengt waarden, potentieel en organisatieambitie samen op een alledaags niveau. In onze organisatie staan mensen centraal, alleen dan kan het verschil gemaakt worden. Onze programma’s leren je om jezelf en anderen in beweging te krijgen door communicatie en inzicht in overtuigingen, die iedereen heeft. Van huis uit krijgen mensen weinig basic life skills mee op het vlak van samenwerken en samenleven, persoonlijk leiderschap en leidinggeven aan anderen. Dat leren we op re-actieve wijze. We reiken basic life skills aan die makkelijk en direct toepasbaar zijn zowel op zakelijk vlak als privé.

Iedereen heeft het recht zijn maximale potentieel te ervaren
Veel mensen zijn op zoek naar hun potentieel, wat ze met hun eigen leven willen en hoe dit vorm te geven. Vaak komen we vast te zitten door omstandigheden en teleurstellingen, maar vooral door onze gedachtegang. Beperking in eigen ontwikkeling heeft directe en vaak negatieve impact op onze leef- en werkomgeving. Wanneer mensen zich bewust zijn van hun mogelijkheden -potentieel- heeft dat ook positieve invloed op anderen.

Om dat potentieel te bereiken, heb je inzicht nodig in hoe je denkt en communiceert. Als je je eigen verhalen kent en de dialoog met jezelf aangaat, ontstaat er een goede basis. Je gaat dan optimaal communiceren met anderen. How Company helpt graag met de verdere ontwikkeling van jouw life skills waarmee je jouw persoonlijke effectiviteit naar een veel hoger niveau tilt. Meer bereiken met minder moeite. 

Assertief en authentiek
How Company werkt assertief en authentiek. We stellen vragen die zorgen dat mensen bij zichzelf te rade gaan. Dat doen wij uit ons hart. Wij onderzoeken samen wat jij nodig hebt om optimaal te presteren. Daarna van grensverleggend denken naar grensverleggend doen. We trainen op houding en gedrag. Blijf je liever in je comfort zone? Dan is How Company niet jouw plek. Wij dagen iedereen namelijk uit een stap verder te gaan dan middelmaat en ‘het bekende’.

Vastberaden
Waarom wij doen wat we doen? Wij zijn vastberaden om persoonlijke groei binnen organisaties vorm te geven. Zo dragen wij bij aan een meer weerbare samenleving. Dat past bij deze tijd. We zien inmiddels allemaal wel in dat teams beter opereren als er aandacht is voor persoonlijke groei van mensen. Vandaar, aandacht aan het individu, het team en organisatie.

Onze kernwaarden
De 5 kernwaarden waar wij ons aan verbinden zijn

Eerlijkheid: Feedback is een mogelijkheid tot groei

Partnership: Onze kracht en ervaring in dienst van relaties

Verantwoordelijkheid: Wij doen wat wij beloven

Professionaliteit: Onze reputatie herkenbaar in alles wat wij doen

Assertief:  Wij dagen mensen uit te gaan handelen buiten hun comfortzone