Interaction for Action

Het programma

Deze training in interacties is een vervolg op Communication for Excellence. Als manager, team- of projectleider en (Lean)coach leer je op een inspirerende en coachende manier leiding te geven. Je zet mensen op de werkvloer aan tot actie vanuit een oplossings- en resultaatgerichte houding. Door de praktische aanpak van het programma met supervisie en cases uit jouw dagelijkse praktijk is het geleerde direct toepasbaar.


Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap
Heb je interesse of wil je starten? Neem contact met ons op.
Waarom voor jou?

Je wordt krachtiger en duidelijker tijdens gesprekken met je medewerkers. Je straalt meer zelfvertrouwen en vastberadenheid uit. Hierdoor ervaar je minder weerstand en  meer steun van je teamleden. Je krijgt meer gemotiveerde medewerkers die doen waar ze goed in zijn en waar ze in geloven. Zelf ervaar je meer plezier in het begeleiden van mensen. Door de praktische opbouw ervaar je al gauw groei.

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Het ontdekken van belemmerende patronen bij medewerkers 
  • Medewerkers te faciliteren in het behalen van betere resultaten vanuit hun eigen drive
  • Anderen in beweging te krijgen en te houden in plaats van zelf de kar te trekken
Trainer aan het woord

De deelnemers krijgen een helder beeld van het krachtenveld van hun werk en de uitdagingen waarvoor ze staan nemen mensen makkelijker mee en laten verantwoordelijkheden daar waar ze horen. Deelnemers geven aan dat ze daardoor veel effectiever worden in hun beïnvloeding in de samenwerking met anderen, waarmee het eigen werk leuker wordt. 

Dit programma wordt gegeven door:
Beoordeeld met een 9,5 Naast de herhaling van gereedschappen die we in eerdere trainingen hebben geleerd, heeft deze training me vooral bewust gemaakt van het feit dat ik aan het roer moet staan als ik veranderingen wil doorvoeren in mijn team. Dit houdt in mijn focus te houden
Gertrude van der Welle, Teamleider Applicatie Management, HagaZiekenhuis "Naast de herhaling van gereedschappen die we in eerdere trainingen hebben geleerd, heeft deze training me vooral bewust gemaakt van het feit dat ik aan het roer moet staan als ik veranderingen wil doorvoeren in mijn team. Dit houdt in mijn focus te houden"
Waardering How Company: 9,5 Meer ervaringen
Veelgestelde vragen

Er kunnen minimaal 5 en maximaal 15 personen deelnemen per training Interaction for Action.

Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.

Deze training vindt plaats bij ons op kantoor, waar we beschikken over een mooie vergaderzaal.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de sessies. Het arrangement bestaat uit een uitgebreide lunch, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een digitaal platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarmee je kunt inloggen op Learningstone, waar je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.

Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Het is niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Deelnemers beschikken over HBO werk- en denkniveau. Gemiddeld hebben de deelnemers minimaal 5 jaar werkervaring. Voor de start van deze training heb je eerst de training Communication for Excellence afgerond.
Deze training bestaat uit 11 dagdelen met een doorlooptijd van 3 maanden. De tijdsinvestering is circa 20 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Stel een vraag
Aanmelden
Heb je interesse of wil je starten? Neem contact met ons op.

Max. groepsgrootte 12 personen

Inclusief :

  • lunch,
  • onbeperkt koffie/thee/ vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: How Company Noordeinde 54 C
1121 AE Landsmeer

+31 (0)20 506 20 90
info@howcompany.nl
www.howcompany.nl