Communicatie op de werkvloer

Communicatie op de werkvloer In iedere organisatie is een goede communicatie belangrijk. Het gaan om zowel communiceren met anderen als communiceren met jezelf. Dit leer je in onze training  Communication for Excellence. Deze training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers en leidinggevenden die excellent willen presenteren in hun werkomgeving. Wij helpen je om constructieve relaties op te bouwen en onderhouden.

Vragen en advies

Zorg voor een goede communicatie op de werkvloer

Op je werk gaat het vaak om samenwerking. Hoe groots jouw plannen ook zijn, om deze te realiseren heb je vaak collega’s nodig. Wellicht zijn je collega's minder enthousiast over jouw plannen en kun je je plannen niet realiseren. Het wel of niet uitvoeren van jouw ideeën hangt vaak samen met hoe je collega’s benadert en behandelt. Daarom is communicatie op de werkvloer zo belangrijk. Goede relaties op het werk ontstaan wanneer mensen zich in elkaar weten te verplaatsen. In de training Communication for Excellence leer je verschillende communicatiestijlen te herkennen en te gebruiken, zodat jij jouw talenten samen met anderen op de juiste manier kunt inzetten. Samen behalen jullie de mooiste resultaten.

Resultaatgerichte en pragmatische aanpak

Wij werken met ervaringsleer, theorie direct toepassen in de praktijk. Ons uitgangspunt is dat je 100% zelf verantwoordelijk bent voor hoe je omgaat met de resultaten en gebeurtenissen in je eigen leven. Wij hanteren een resultaatgerichte en pragmatische aanpak in onze trainingen. Op onze website vind je meer informatie over onze verschillende trainingen. Mocht je nog vragen hebben over het verbeteren van de communicatie op de werkvloer, dan staan wij je graag te woord via +31 (0)20 506 20 90.

De kracht van How Company
  • Zeer ervaren en betrokken trainers
  • Eenvoud creëren in complexe situaties
  • Praktische toepasbaarheid van work and life skills richting resultaat
  • Persoonlijke en menselijke benadering
Stel een vraag
Jeroen Siedenburg
Managing Partner
Jouw team / organisatie structureel veranderen?
De gekozen richting is duidelijk, maar hoe ga je dit in de praktijk vormgeven? Bij welke organisatie je ook werkt, mensen maken het verschil. Door zelfredzaamheid en daadkracht op de werkvloer veranderen organisaties. Daar draagt How Company aan bij.
Team- of organisatieontwikkeling  

How company biedt passende programma's voor iedereen

Er zijn 1 programma's die bij dit thema passen:
Communication for Excellence

Leer hoe je je potentieel en talenten volop kunt benutten in een veeleisende omgeving
(3+1 dag)

Wat je leert:
  • sterk vermogen om oplossingsgericht te communiceren
  • ervaren van minder (werk)druk
  • beter presteren op korte en lange termijn
  • sneller inzicht in en handelen in lastige situaties en deze ombuigen naar kansen en mogelijkheden voor de toekomst
  • hoog energieniveau voor persoonlijke doelen: daadkrachtig richting de toekomst
  • inzicht in drijfveren van jezelf en anderen

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap