Stan Heijsters

Facility Manager, Theaterhotel Venlo

"Mensen zijn leuker dan je denkt", dat blijft me enorm bij.

Waarom ben je de training gaan volgen?
Sinds 2018 werken we in onze organisatie met een coach waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Eind 2020 werd ik door mijn coach gewezen op de training Communication For Excellence, het zou aansluiten mijn huidige ontwikkeling en een verdieping geven. Met veel enthousiasme heb ik me verdiept in de training en ik zag aanknopingspunten om mijzelf nog verder te ontwikkelen.

Wat heb je tijdens de training geleerd, welke onderwerpen spraken je aan?
"Mensen zijn leuker dan je denkt" dat blijft me enorm bij. Het is wat je er zelf van maakt wat betreft hoe je staat in je relaties, zowel zakelijk als privé. Ik heb tijdens de training geleerd om vanuit de positieve kant zaken aan te pakken, naar mezelf te kijken en bovenal te geloven in mezelf. Focus op feiten en niet op meningen helpt me nog altijd dagelijks om eerlijk te zijn over en naar mezelf. Niet alleen zakelijk, maar ook zeker privé maak ik gebruik van de handvaten die ik heb meegekregen tijdens de training.

Wat is het resultaat en zou je de training ook aan iemand anders aanbevelen en waarom?
Het meest belangrijke resultaat is voor mij eerlijk zijn naar mezelf. Door de feiten leidend te laten zijn en een mening ook maar gewoon een mening te laten zijn, sta ik sterker in mijn schoenen en durf ik mezelf te laten zien. Ik raad de training Communication for Excellence aan iedereen aan die zich persoonlijk wilt ontwikkelen en een betere leider wilt worden. De aandacht en kwaliteiten van de trainer halen het maximale uit iedere deelnemer.

Thema's:
  • Persoonlijke leiderschap
  • Communicatie
  • Leiderschap
  • Teamontwikkeling
"Mensen zijn leuker dan je denkt", dat blijft me enorm bij.