Werk aan je persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training volgen om je persoonlijke ontwikkeling en groei te stimuleren? Wil je ontdekken waar jouw talenten liggen en hoe je deze optimaal benut? Dan is een training volgen bij How Company een echte aanrader. Wij bieden diverse trainingen aan waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Stimuleer je persoonlijke groei en ontwikkeling met professionele coaching

Wanneer je wilt werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling, staan onze professionals voor je klaar met een passende training. Volg bijvoorbeeld een Personal Coaching traject. Samen met je trainer zet je dan op een rij wat belangrijk voor je is en wat je drijfveren zijn. Je stelt een actieplan op en leert stress elimineren. Zo kun jij je optimaal focussen op de werkzaamheden die je voldoening geven en waar je energie van krijgt.

Vragen en advies

Effectief communiceren met jezelf en anderen

Voor effectieve persoonlijke groei en ontwikkeling, is het belangrijk om te werken aan je communicatieve vaardigheden. Daar is onze training Communication for Excellence zeer geschikt voor. In deze training leer je:

  • Minder (werk)druk ervaren
  • Oplossingsgericht communiceren
  • Beter presteren op korte en lange termijn
  • Probleemsituaties aanpakken en ombuigen naar kansen voor de toekomst
  • Je intrinsieke motivatie vergroten, zodat je met veel energie aan je persoonlijke doelen kunt werken

Meld je aan of stel je vragen

Nadat je bij ons een training gevolgd hebt, is je persoonlijke ontwikkeling en groei zeker verbeterd. Je bent dan in staat je talenten en potentieel optimaal te benutten, waardoor je meer bereikt op de gebieden die voor jouw belangrijk zijn. Wil je een van onze trainingen volgen? Meld je dan online aan. Bij vragen kun je contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)20 506 20 90.

Bekijk ons trainingsaanbod

De kracht van How Company
  • Zeer ervaren en betrokken trainers
  • Eenvoud creëren in complexe situaties
  • Praktische toepasbaarheid van life-skills richting resultaat
  • Persoonlijke en menselijke benadering
Stel een vraag
Jeroen Siedenburg
Managing Partner
Jouw team / organisatie structureel veranderen?
De gekozen richting is duidelijk, maar hoe ga je dit in de praktijk vormgeven? Bij welke organisatie je ook werkt, mensen maken het verschil. Door zelfredzaamheid en daadkracht op de werkvloer veranderen organisaties. Daar draagt How Company aan bij.
Team- of organisatieontwikkeling