Ruud Zonderop

Office Manager, Womy Equipment Supply

Open training: Leadership for Excellence

Waarom ben je de training gaan volgen?
Na het volgen van de trainingen Communication for Excellence en
I-Brand was ik ervan overtuigd dat de training Leadership for Excellence de ontbrekende schakel was om mijn persoonlijke ontwikkeling op dat moment de laatste “boost” te geven, om daarna te kunnen zeggen dat ik overtuigd zou zijn van de juiste ontwikkeling van mezelf. Achteraf gezien was dit de juiste keuze.

Wat heb je tijdens de training geleerd, welke onderwerpen spraken je aan?
Ik heb van deze training, maar ook de vorige trainingen, geleerd dat de keuzes die je maakt in het leven, zowel op persoonlijk vlak als op leidinggevend niveau, altijd de juiste zijn, zolang je er maar volledig achter staat en dat je ervoor openstaat om je keuzes te wijzigen of aan te passen als blijkt dat dat nodig is. Persoonlijke ontwikkeling was voor mij het belangrijkste en sprak het meeste aan.

Wat is het resultaat van de training en zou je iemand anders aanbevelen om de training te volgen en waarom?
Het belangrijkste resultaat dat ik gehaald heb uit de trainingen is de bevestiging dat als je jezelf kwetsbaar en open opstelt je het beste uit jezelf kunt halen.Ik zou eenieder die op zoek is naar het beste uit jezelf willen halen adviseren om deze trainingen te volgen. Ik ben ervan overtuigd dat de volgorde van trainingen, met tussendoor de I-Brand, de juiste route is voor de groei in je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb veel over mezelf geleerd en bevestiging gekregen. Iedereen die opzoek is naar betere communicatie, leiderschap, en die zichzelf persoonlijk wil ontwikkelen, kan ik aanbevelen deze trainingen te volgen.  

Thema's:
  • Persoonlijke leiderschap
  • Communicatie
  • Leiderschap
Sta achter de keuzes die je maakt en stel ze bij als dat nodig is.