Burn-out voorkomen

Burn-out voorkomen

Wanneer je een hoge werkdruk ervaart, kan een burn-out op de loer liggen en die wil je uiteraard voorkomen. Ook al werk je nog zo hard, de werkdruk kan blijven toenemen. Meer klantgerichtheid, betere resultaten, meer productiviteit en nog meer verantwoordelijkheden. Hierdoor kun jij steeds meer spanningen en een gevoel van machteloosheid ervaren. Gelukkig kun je een burn-out voorkomen, of de klachten verminderen, door een training bij How Company te volgen.

Door de communicatie te verbeteren kan een burn-out voorkomen worden

In alle organisaties is een goede samenwerking van groot belang. De onderlinge communicatie speelt hierbij een belangrijke rol. Want waar mensen samenwerken, kan wrijving en irritatie ontstaan. Deze irritaties zorgen voor een negatieve sfeer op de afdeling of binnen jouw projectgroep. Dit brengt vervolgens weer andere negatieve aspecten met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan oververmoeidheid, verlies van zelfvertrouwen of zelfs een burn-out. Een burn-out voorkomen of klachten verminderen begint dan ook met een goede communicatie tussen collega’s, medewerkers en leidinggevenden.

Vragen en advies

Stel vast wat jij belangrijk vindt

In onze training Communication for Excellence verbeter je jouw communicatieve vaardigheden en leer je jouw talenten en mogelijkheden herkennen. Zo wordt het mogelijk om je prestaties te maximaliseren en meer te bereiken met minder moeite. Dit kan vervolgens een burn-out voorkomen en de klachten ervan verminderen. Je maakt in deze training een persoonlijk ontwikkelingsplan en je leert oude patronen herkennen en doorbreken. Ook ontdek je hoe je proactief je persoonlijke prestaties verbetert.

Klachten van een burn-out verminderen

Ervaar je een hoge werkdruk? Met onze trainingen helpen wij je een burn-out te voorkomen of de klachten te verminderen. Bekijk onze verschillende programma’s en check de beschikbare data. Mocht je nog vragen hebben over onze trainingen, neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)20 506 20 90.

De kracht van How Company
  • Zeer ervaren en betrokken trainers
  • Eenvoud creëren in complexe situaties
  • Praktische toepasbaarheid van life-skills richting resultaat
  • Persoonlijke en menselijke benadering
Stel een vraag
Jeroen Siedenburg
Managing Partner
Jouw team / organisatie structureel veranderen?
De gekozen richting is duidelijk, maar hoe ga je dit in de praktijk vormgeven? Bij welke organisatie je ook werkt, mensen maken het verschil. Door zelfredzaamheid en daadkracht op de werkvloer veranderen organisaties. Daar draagt How Company aan bij.
Team- of organisatieontwikkeling  

How company biedt passende programma's voor iedereen

Er zijn 1 programma's die bij dit thema passen:
Communication for Excellence

Leer hoe je je potentieel en talenten volop kunt benutten in een veeleisende omgeving
(3+1 dag)

Wat je leert:
  • Sterk vermogen om oplossingsgericht te communiceren
  • Ervaren van minder (werk)druk
  • Beter presteren op korte en lange termijn
  • Sneller inzicht in en handelen bij probleemsituaties en deze ombuigen naar kansen en mogelijkheden voor de toekomst
  • Hoog energieniveau voor persoonlijke doelen: daadkrachtig richting de toekomst
  • Inzicht in drijfveren van jezelf en anderen

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap