Executive Coaching

Executive Coaching

Verschillende leiders, verschillende organisaties, maar vaak dezelfde problemen. Met soortgenoten er over praten helpt, maar daar gaat het echte verschil niet gemaakt worden. Een zeer ervaren professionele gesprekspartner wel. Iemand die alle ins en outs kent en jou door middel van een aantal pragmatische gesprekken de problematiek en jouw persoonlijke ervaring in het juiste perspectief plaatsen.

Coaching | Persoonlijke ontwikkeling | Leiderschap
Waarom voor jou?

Vaak zijn wij onvoldoende in contact met onszelf. Jezelf beter begrijpen onder stressvolle of hectische situaties vormt de basis voor jouw verdere ontwikkeling. Hoe mensen op jou reageren en jij op hen. Op afstand gaan kijken wat er daadwerkelijk gebeurt in plaats geleefd worden door omstandigheden.

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  •  Hoe je beland bent in je huidige realiteit en hoe je daar mee omgaat
  • Vanuit een ander perspectief naar je eigen realiteit kijken
  • Welke beperkende gedachten jou remmen
  • Inzicht in de dynamiek van je organisatie
Veelgestelde vragen
Dat bepalen wij samen, afhankelijk van de specifieke vraag die er ligt. Wij zijn niet van eeuwigdurende ellenlange sessies.
Een praktische insteek over waar jij tegenaan loopt en wat jij wilt bereiken, jouw eigen praktijk en hoe jij je werkomgeving ervaart. Het gaat er niet om wie verantwoordelijk is voor wat.
Leidinggevenden hoger in de organisatie, die weer even willen reflecteren of gewoon behoefte hebben om even te sparren over carrière of organisatievraagstukken. Daarnaast ook mensen die beland zijn in een bepaalde fase in hun leven en behoefte hebben te praten over levensvraagstukken.
Mensen krijgen meer helderheid en focus op wat voor hen belangrijk is. Zij weten hoe te acteren en te reageren op voor hen belangrijke momenten. Ze ervaren meer harmonie. Daarnaast beseffen zij hoe hun eigen gebruiksaanwijzing werkt en krijgen daardoor meer inzicht in die van anderen.