Executive Coaching

Executive Coaching

Verschillende leiders, verschillende organisaties, maar vaak dezelfde problemen. Met andere leiders van gedachten wisselen helpt. Maar daardoor gaat het echte verschil niet gemaakt worden. Een zeer ervaren professionele gesprekspartner wel. Iemand die gepokt en gemazeld is en jou in een aantal pragmatische gesprekken je vraagstukken met je ervaring in het juiste perspectief weet te plaatsen.

Coaching | Persoonlijke ontwikkeling | Leiderschap
Waarom voor jou?

Jezelf beter begrijpen onder stressvolle of hectische situaties vormt de basis voor jouw verdere ontwikkeling. Hoe mensen op jou reageren en jij op hen. Reflecteren op wat er daadwerkelijk gebeurt in plaats van geleefd worden door je omstandigheden.

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
  • Hoe je beland bent in je huidige realiteit en hoe je daar mee omgaat
  • Vanuit een ander perspectief naar je realiteit kijken
  • Welke gedachten jou remmen
  • Inzicht in de dynamiek van je organisatie
Veelgestelde vragen
Dat bepalen wij samen, afhankelijk van de specifieke vraag onze coaching kenmerkt zich door een resultaatgerichte en kortdurende aanpak.
Een praktische insteek over waar jij tegenaan loopt en wat jij wilt bereiken, jouw eigen praktijk en hoe jij je werkomgeving ervaart.
Senior leidinggevenden in organisaties die willen reflecteren of behoefte hebben om te sparren over carrière of organisatievraagstukken. Ook voor mensen die beland zijn in een bepaalde fase in hun leven en behoefte hebben te praten over levensvraagstukken.
Mensen krijgen meer helderheid en focus op wat voor hen belangrijk is, weten hoe te acteren en te reageren op voor hen belangrijke momenten. Ze ervaren meer harmonie. Daarnaast begrijpen zij hoe hun gebruiksaanwijzing werkt en krijgen meer inzicht in deze processen bij anderen.