Ik doe ertoe!

Worden wie je bent

Veel mensen willen meer grip op hun leven. In plaats van te doen wat hun hart ingeeft, lopen ze soms vast. Veelal omdat de focus ligt op wat anderen van hen denken. Edwin Vreedeveld, oprichten van en trainer bij How Company schreef er een boek over: Ik doe ertoe! Een boek dat je helpt ervoor te kiezen om te worden wie je bent.

Nooit eerder werden de thema’s waar ook wij als How Company voor staan zo direct en helder voor het voetlicht gebracht. Persoonlijk leiderschap, effectiviteit en zelfredzaamheid – onze work-and-life skills – zo duidelijk en praktisch uitgelegd.

Kortom, een boek voor iedereen die aan het roer van zijn eigen leven wil staan.

Meer weten over Ik doe ertoe!
of het boek direct bestellen?
Ga naar www.idrt.nl.

Edwin bij How Company

Bijna 20 jaar geleden richtte Edwin How Company op, vanuit de gedachte dat de intrinsieke motivatie van medewerkers het verschil maken voor organisaties. Om die motivatie aan te kunnen spreken is mensgericht management essentieel.

How Company is sindsdien jaren ontwikkeld tot dé specialist op het vlak van mens- en organisatieontwikkeling op basis van work-and-life skills. We begeleiden en ondersteunen (mensen in) organisaties richting hun Excellence. Voor ons geen loze kreet, maar het vermogen, de drive en het commitment om voorbij grenzen te gaan om meer te bereiken dan je eerder voor mogelijk had gehouden.

Edwin doet dat als een van de trainers en coaches binnen How Company en nu dus ook als auteur van Ik doe ertoe!

 

Meer lezen over wat Edwin Vreedeveld ertoe dreef om Ik doe ertoe! te schrijven lees je op www.idrt.nl.