Persoonlijk Leiderschap senior HR-professionals

Het concept

How Company komt graag in contact met organisaties die de werknemers zien als de belangrijkste ‘asset’ en bereid zijn om hierin te investeren. Speciaal hiervoor organiseren wij één keer per jaar een training Persoonlijk Leiderschap, speciaal voor senior HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en opleiden van medewerkers.

Het concept gaat uit van een win-win voor alle partijen.

  • De senior HR-professional kan tegen een sterk gereduceerd tarief (€ 750 euro i.p.v. € 3.195) zelf de kracht van How Company ervaren en daarbij de vertaalslag maken naar de eigen organisatie; uiteraard geheel vrijblijvend.
  • De senior HR-professional werkt tijdens de training aan diens eigen persoonlijk leiderschap en bouwt tegelijkertijd een netwerk op met de andere deelnemers; ook senior HR-professionals, vanuit verschillende bedrijven en branches. De maximale groepsomvang is 14 personen.

De volledige opbrengst van de training, wordt door de deelnemersgroep, op basis van een unaniem besluit, namens How Company tijdens de vierde dag van het programma gedoneerd aan een goed doel.

Het keuzeproces, waarin competenties als overtuigingskracht, inlevingsvermogen en draagvlak aan de orde komen, maakt onderdeel uit van de training. How Company levert een short-list van goede-doelenorganisaties aan, die voor deze schenking in aanmerking komen.

Wij als How Company maken kennis met nieuwe partners en hun bedrijven, die het ontwikkelen en opleiden van mensen ook belangrijk vinden en hierin willen investeren.

Interesse in deze bijzondere training? Neem dan contact op met Maureen Wijdh via maureen@howcompany.nl dan gaan we samen in gesprek om te kijken of we een ‘match’ zijn en we je uitnodigen voor deze training.

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap
€ 1.610,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: Deze leergang is alleen toegankelijk voor wie heeft gevolgd.
Waarom voor jou?

Naast dat je zelf op een laagdrempelige manier kunt ervaren of How Company van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie, haal je er natuurlijk zelf ook wat uit, als persoon! Na deze training weet je jezelf beter te profileren en kun je (nog) effectiever communiceren. Je gaat in de training aan de slag met praktische, direct toepasbare communicatiemethodieken en-gereedschappen om je collega’s en organisatie beter te kunnen faciliteren in hun ontwikkeling. En door eerdere deelnemers genoemde, prettige bijkomstigheid is dat je je professionele netwerk uitbreidt met senior HR-professionals vanuit andere bedrijven!

Ervaar zelf wat Persoonlijk Leiderschap voor jouw collega's en organisatie kan brengen.

Wat leer je in deze training
  • Toename van zelfvertrouwen
  • Toename van het plezier in het eigen werk en de samenwerking met anderen
  • Ervaren van minder werkdruk, door helder te hebben welke waarden voor jou echt belangrijk zijn en hoe je die kunt vertalen in je dagelijks werk
  • Inzicht in waar je jezelf nu tegenhoudt en hoe je dat kunt doorbreken
  • Effectiever communiceren door het direct kunnen herkennen en hanteren van Communicatie Stijlen, waardoor jouw boodschap overkomt zoals je hebt bedoeld, het verhelderen van verwachtingen in het algemeen en in een gesprek én het omgaan met teleurstellingen
  • Vanuit alle inzichten die je zelf hebt, beter inzicht in hoe anderen functioneren en wat zij nodig hebben
Trainer aan het woord Tijdens de training Persoonlijk Leiderschap voor Senior HR-professionals leer je jouw talent en potentieel volledig te benutten. Je ervaart meer plezier in je werk en dat geeft je organisatie ook een fikse dosis nieuwe energie. How Company leert je de dialoog met jezelf en anderen aan te gaan zodat je authentiek en daadkrachtig aan de slag bent.
De insteek om vanuit communicatie te bouwen aan je eigen persoonlijke effectiviteit en leiderschap, is verfrissend, vernieuwend en verbreedt je blik.
Kee van Doorn, HR Manager, Cono Kaasmakers "De insteek om vanuit communicatie te bouwen aan je eigen persoonlijke effectiviteit en leiderschap, is verfrissend, vernieuwend en verbreedt je blik."
Veelgestelde vragen

In de training Persoonlijk Leiderschap voor HR-professionals is plaats voor minimaal 5 en maximaal 14 deelnemers.

Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.

De training wordt gegeven op een inspirerende leeromgeving aan zee.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 4 dagen. Het arrangement bestaat uit: 2x overnachting, 3x ontbijt, 4x lunch, 2x snack, 3x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een digitaal platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarmee je kunt inloggen op Learningstone, waar je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.

Onze trainingsdagen zijn lange dagen, waarbij je pas laat met elkaar aan tafel gaat voor het diner. Door even van huis weg te zijn, zorgt dat ervoor dat je maximale focus hebt op jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je meer uit de training halen. Deelnemers geven aan dit als erg prettig te ervaren.

Het is niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

HBO werk- en denkniveau en 7 jaar werkervaring als senior HR-professional.

Deze training bestaat uit 4 dagen (45 uur totaal) met een doorlooptijd van 3 weken. De eerste 3 dagen zijn aaneengesloten inclusief overnachtingen. De tijdsinvestering is circa 7,5 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.

De volledige opbrengst van de training, wordt door de deelnemersgroep, op basis van een unaniem besluit, namens How Company tijdens de vierde dag van het programma gedoneerd aan een goed doel. How Company levert een short-list van goede-doelenorganisaties aan.

Een aanmelding via de website is onder voorbehoud. De aanmelding wordt pas definitief na het "match" gesprek. Neem contact op met Maureen Wijdh via maureen@howcompany.nl om een gesprek in te plannnen!
Stel een vraag
Aanmelden
23 september
23, 24, 25 september en 11 oktober 2024 € 1.610,- excl. BTWi plaatsen beschikbaar

Let op! Voor een definitieve inschrijving vindt een gesprek plaats.

Max. groepsgrootte 14 personen, inspirerende locatie aan zee

Prijs inclusief luxe arrangement

Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Seaside Kon. Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00
welcome@debaakseaside.nl
www.debaakseaside.nl