Anne-Marie Wintels

Staffunctionaris Onderwijs en Kwaliteit, Stichting Akkoord!-po

Hele praktische tools om in je dagelijks werk en leven in te zetten.
Open trainingen: Communication for Excellence en Leadership for Excellence.
 
Waarom ben je de training gaan volgen?
Al heel lang wilde ik me verder ontwikkelen. Maar ik wist niet hoe en geloofde steeds minder dat het ooit nog zou gebeuren.
Van mijn neef ontving ik toen een heel bijzonder cadeau: de training “Communication for Excellence”. Tijdens deze vierdaagse training ontdekte ik dat niet anderen maar ikzelf de belemmering vormde om te groeien: ik zat vast in een aantal innerlijke overtuigingen. En ik ontdekte ook mijn kracht en welke waarden voor mij belangrijk zijn.
Ik kreeg een heel praktische toolbox mee met “gereedschap” om hiermee te gaan oefenen.
 
Wat heb je tijdens de training geleerd, welke onderwerpen spraken je aan?
Mensen zijn geneigd hun gevoelens te geloven” en “Terug naar de feiten” zijn zinnen die mij nog steeds vaak helderheid bieden in lastige situaties.
Tijdens de training “Leadership for Excellence” die ik aansluitend ook volgde,  stond het woord “DURF” voor mij centraal. Zelf aan het roer staan, weten vanuit welke waarden, weten waarheen en durven!  Vooral het oefenen van situaties met de mensen in de groep in een veilige sfeer heb ik als bijzonder fijn en leerzaam ervaren.
 
Wat is het resultaat en zou je de training ook aan iemand anders aanbevelen en waarom?
In het onderwijs is degene die voor een groep staat de belangrijkste factor voor het leerproces. Bij de trainingen die ik volgde bij How Company stonden twee schitterende mensen voor de groep. Zij maakten nog meer dan de inhoud het verschil. En ik? Ik ben nu halverwege een fantastische masteropleiding, en start op 1 mei met een nieuwe baan!
 
Thema's:
  • Persoonlijke leiderschap
  • Communicatie
  • Leiderschap
Mensen zijn geneigd hun gevoelens te geloven en Terug naar de feiten - zijn zinnen die mij nog steeds vaak helderheid bieden in lastige situaties.