Fernand Bosman

Onze samenwerking

De samenwerking tussen Fernand en How Company bestaat al sinds 2008. Fernand richt zich als externe verandermanager vooral op het ontwikkelen van groei- en/of rendementstrategieën bij zowel profit- als non-profitorganisaties. Hij heeft een sterke affiniteit met productie- en handelsomgevingen. In de zeer pragmatische en doelgerichte aanpak van Fernand laat hij de ontwikkeling van het leidinggevende kader en de medewerkers over aan How Company.

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Fernand Bosman

Over onze business partners

How Company verzorgt al vele jaren veranderprogramma’s. Deze programma’s gaan verder dan het ontwikkelen van de mensen en de cultuur van de organisatie. Ook het verbeteren van de processen (Lean), andere manieren van werken en/of leidinggeven (Agile), het veranderen van de structuur en een concrete doorvertaling van de organisatie-ambitie naar teams en individuele doelstellingen komen aan bod. We stemmen onze programma’s op elkaar af, zodat de verandering echt duurzaam is en geborgd wordt in de organisatie.
Dit alles doen we in nauwe samenwerking met business partners die erg dicht bij onze organisatie staan en precies weten waar ze het over hebben op hun vakgebied.