Communication for Excellence voor HR-professionals

Het programma

Met vakgenoten werken aan je ontwikkeling en zelf ervaren wat How Company kan bieden voor jouw organisatie? Dat kan met onze training Communication for Excellence voor senior HR-professionals. 

HR staat voor het passievol vooruit helpen van de organisatie en medewerkers. Ervoor zorgen mensen het maximale uit zichzelf halen. Als senior HR professional weet je organisatiedoelstellingen te koppelen aan persoonlijke-, team- en organisatieambities. Deze training geeft je inzichten en concrete handvatten om daadwerkelijk betere resultaten te realiseren en laat je kennismaken met How Company.

How Company schenkt de opbrengst van de training volledig aan een goed doel. De deelnemers kiezen tijdens de training het goede doel. Tijdens dit keuzeproces worden belangrijke competenties als overtuigingskracht, inlevingsvermogen en draagvlak creëren uitgedaagd.

Deelnemers hebben 7 jaar ervaring als senior HR professional en spelen een belangrijke rol in opleidingsvraagstukken in de eigen organisatie. Deze training bieden we aan tegen een speciaal tarief. Wil je meedoen aan deze training? Neem dan contact op voor een intakegesprek.

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap
Heb je interesse of wil je starten? Neem contact met ons op.
Waarom voor jou? Na deze training weet je jezelf beter te profileren en kun je effectiever communiceren. Je gaat in de training aan de slag met tools om medewerkers en jouw organisatie beter te faciliteren in hun ontwikkeling. Je breidt je professionele netwerk uit en je kunt de kracht van How Company ook in zetten voor jouw organisatie

Ervaar zelf wat Communication for Excellence voor jouw collega's en organisatie kan brengen.

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
 • Meer zelfvertrouwen te ontwikkelen
 • Jezelf en anderen motiveren en inspireren
 • Duurzame ontwikkeling van plezier en daadkracht in je werk
 • Minder werkdruk te ervaren
Trainer aan het woord Tijdens de training Communication for Excellence voor HR-professionals, leer je jouw talent en potentieel volledig te benutten. Je ervaart meer plezier in je werk en dat geeft je organisatie ook een fikse dosis nieuwe energie. How Company leert je de dialoog met jezelf en anderen aan te gaan zodat je authentiek en daadkrachtig aan de slag gaat.
De insteek om vanuit communicatie te bouwen aan je eigen persoonlijke effectiviteit en leiderschap, is verfrissend, vernieuwend en verbreedt je blik.
Kee van Doorn, HR Manager, Cono Kaasmakers "De insteek om vanuit communicatie te bouwen aan je eigen persoonlijke effectiviteit en leiderschap, is verfrissend, vernieuwend en verbreedt je blik."
Veelgestelde vragen

In de training Communication for Excellence voor HR-professionals is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.

De training wordt gegeven op een inspirerende leeromgeving aan zee.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 4 dagen. Het arrangement bestaat uit: 2x overnachting, 3x ontbijt, 4x lunch, 2x snack, 3x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een digitaal platform, Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarmee je kunt inloggen op Learningstone, waar je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en praktische informatie.

Onze trainingsdagen zijn lange dagen, waarbij je pas laat met elkaar aan tafel gaat voor het diner. Door even van huis weg te zijn, zorgt dat ervoor dat je maximale focus hebt op jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je meer uit de training halen. Deelnemers geven aan dit als erg prettig te ervaren.

Het is niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

HBO werk- en denkniveau en 7 jaar werkervaring als senior HR professional.

Deze training bestaat uit 4 dagen (45 uur totaal) met een doorlooptijd van 3 weken. De eerste 3 dagen zijn aaneengesloten inclusief overnachtingen. De tijdsinvestering is circa 7,5 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Stel een vraag
Aanmelden
Heb je interesse of wil je starten? Neem contact met ons op.

Max. groepsgrootte 10 personen, meerdere startdata, inspirerende locatie aan zee, erkende CEDEO & PE instelling

Inclusief :

 • 2x overnachting,
 • 3x ontbijt,
 • 4x lunch,
 • 2x snack,
 • 3x diner,
 • 2 consumpties bij diner,
 • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Seaside Kon. Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00
welcome@debaakseaside.nl
www.debaakseaside.nl