Communication for Excellence voor HR-professionals

Het programma

Tegen een sterk gereduceerd tarief, met een groep vakgenoten werken aan jouw ontwikkeling als mens en als professional en je de mogelijkheid geven om te ervaren wat wij vanuit How Company kunnen bieden voor jouw organisatie. Dat is wat we doen binnen het jaarlijkse programma Communication for Excellence voor HR-professionals. Want Human Resources is natuurlijk veel meer dan werknemers aantrekken, opleiden en belonen. HR draait om het passievol vooruit helpen van de zaak, effectief communiceren en mensen mee kunnen nemen.

De opbrengst van dit programma wordt door jou en jouw groep geschonken aan een goed doel.

Persoonlijke ontwikkeling | Communicatie | Leiderschap
€ 1.300,- excl. 21% BTW i
Data bekijken en aanmelden
LET OP: je moet eerst het programma hebben gevolgd.
Waarom voor jou?

HR-professionals spelen vaak een bescheiden rol. Dat verandert na deze training effectief communiceren! Je weet je te profileren en zet je passievol in voor de ontwikkeling van anderen. Tijdens deze training breid je ook je professionele netwerk uit.

Ervaar zelf wat Communication for Excellence jouw collega's en organisatie zou kunnen brengen.

Is dit iets voor mij? Checklist
Wat je leert
 • Meer zelfvertrouwen binnen jouw organisatie
 • Meer plezier in je werk, meer daadkracht en minder werkdruk
 • Een groter professioneel netwerk, mensen om mee te sparren
 • Om blijvend te leren kun je na de training gebruik maken van een online platform
 • Jezelf en anderen verbeteren en inspireren
Trainer aan het woord Tijdens het programma Communication for Excellence voor HR-professionals, leer je jouw talenten en potentieel volop benutten. Dit geeft niet alleen je carrière en werkplezier een boost, maar ook jouw organisatie krijgt een fikse dosis nieuwe energie. How Company leert je de dialoog met jezelf en anderen aan te gaan zodat je authentiek en daadkrachtig aan de slag kunt. De opbrengst van dit programma gaat, in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, naar een goed doel. Tijdens het programma bepalen de deelnemers gezamenlijk welk doel dat is.
De insteek om vanuit communicatie te bouwen aan je eigen persoonlijke effectiviteit en leiderschap, is verfrissend, vernieuwend en verbreedt je blik.
Kee van Doorn, HR Manager, Cono Kaasmakers "De insteek om vanuit communicatie te bouwen aan je eigen persoonlijke effectiviteit en leiderschap, is verfrissend, vernieuwend en verbreedt je blik."
Veelgestelde vragen

De training Communication for Excellence voor HR-professionals bestaat uit maximaal 14 deelnemers.

Er zal in principe één trainer aanwezig zijn. In verband met onze interne trainersopleiding kan het zo zijn dat je een extra trainer hebt.

De eerste 3 dagen vinden plaats op een inspirerende leeromgeving aan zee: De Baak Seaside in Noordwijk. De Baak Seaside heeft faciliteiten, zoals trainingszalen, restaurant en een hotel. De 4e dag zal op het kantoor van How Company in Amsterdam zijn.

De training en het arrangement zijn inbegrepen gedurende de 4 dagen. Het arrangement bestaat uit: 2x overnachting, 3x ontbijt, 4x lunch, 2x snack, 3x diner, 2 consumpties bij diner, onbeperkt koffie/thee/vers fruit.

Ja, na het volledig bijwonen van de training ontvang je na afloop van de trainer een certificaat van deelname.

Wij werken met een extern platform Learningstone. Twee weken voor aanvang van de training ontvang je van ons een email, waarbij je alle informatie kunt vinden over de opdracht ter voorbereiding en alle praktische informatie.

Onze trainingsdagen zijn lange dagen, waarbij je pas laat met elkaar aan tafel gaat voor het diner. Door even van huis weg te zijn, zorgt het ervoor dat je maximale focus hebt op jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je meer uit de training halen. Deelnemers geven aan dit als erg prettig te ervaren.

Nee, helaas is het niet mogelijk om een deel te missen of op een ander moment in te halen. We rekenen erop dat je alle dagen aanwezig bent. Later starten, tussentijds of eerder weg te gaan zorgt ervoor dat het groepsproces wordt verstoord. Je kunt je dan beter voor een andere datum inschrijven.

Het minimale opleidingsniveau is MBO+. Gemiddeld hebben de deelnemers minimaal 2 jaar werkervaring. Er is geen vereiste vooropleiding voor deze training.
Deze training bestaat uit 4 dagen (45 uur totaal) met een doorlooptijd van 3 weken. De eerste 3 dagen zijn aaneengesloten inclusief overnachtingen. De tijdsinvestering is circa 7,5 uur aan zelfstudie gedurende de hele training.
Aanmelden
16 maart
16, 17, 18 maart en
3 april 2020 € 1.300,- excl. BTWi nog 1 plaats beschikbaar

Max. groepsgrootte 15 personen, meerdere startdata, inspirerende locatie aan zee, erkende CEDEO & PE instelling

Inclusief :

 • 2x overnachting,
 • 4x ontbijt,
 • 4x lunch,
 • 2x snack,
 • 3x diner,
 • 2 consumpties bij diner,
 • onbeperkt koffie/thee/vers fruit
Lees de voorwaarden
Locatie: De Baak Seaside Kon. Astrid Boulevard 23
2202 BJ Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 369 01 00
welcome@debaakseaside.nl
www.debaakseaside.nl