Rethink. Restart. Refocus. Reset. #corona

Geen business as usual

Rethink. Refocus. Restart. Reset.

Het is wat iedere medewerker en iedere leidinggevende wil: Effectief en gefocust met het team aan de slag. Voldoening ervaren. En toch, na een periode waarin niets vanzelfsprekend meer lijkt te zijn - of dat nu is door de gevolgen van corona of een ingrijpende gebeurtenis of verandering - is het nodig mensen hierin mee te nemen; te ondersteunen.

Voor medewerkers én leidinggevenden

Open inschrijving en in-company

Speciaal voor teams die na een crisis of een ingrijpende gebeurtenis opnieuw opstarten heeft How Company twee pragmatische trainingen ontwikkeld. Programma’s die teams helpt om een frisse start te maken.

Effectiviteit | Focus | Persoonlijk leiderschap

Vragen en advies

How? Veilig en vertrouwd

Reset Your Team

  • Voor leidinggevenden en (team-)coaches

Wat heeft de afgelopen periode voor jou als leidinggevende betekend? Hoe is het met jouw medewerkers? Wat hebben zij nodig om zich weer te binden en verbinden aan het team, de organisatie en de doelstellingen?
De leidinggevende is een katalysator in dit proces. Veiligheid en vertrouwen is wat nodig is. Dat vraagt wat van de leidinggevende én het team. Hoe je dit samen creëert vanuit menselijk, authentiek leiderschap, is waar deze training over gaat.

Een trainingsprogramma van twee afzonderlijke dagen op locatie.

 

Reset YourSelf

  • Voor medewerkers

Wat heeft de afgelopen periode met jou als medewerker gedaan? Waar kwam je vanuit kracht en zelfvertrouwen en waar zakte dat in?

In dit programma word je je bewust van je eigen denken en hoe dat wordt beïnvloed door omgevingsfactoren. Je krijgt inzicht in je eigen en energiehuishouding en die van anderen. Je leert hoe je vanuit jouw attitude, mindset en gedrag het verschil kunt maken. Simpelweg door in actie te komen. 

Een trainingsprogramma van één dag op locatie.

Beide programma’s worden opgevolgd met een online sessie van twee uur.
How Company in het bijzonder
  • Meer dan 40.000 deelnemers begeleid
  • Een 9,4 waardering op Springest
  • Meerjarige opleiding voor trainers
  • Persoonlijke begeleiding voor iedere deelnemer
Stel een vraag
Jeroen Siedenburg
Managing Partner
Jouw team / organisatie structureel veranderen?
De gekozen richting is duidelijk, maar hoe ga je dit in de praktijk vormgeven? Bij welke organisatie je ook werkt, mensen maken het verschil. Door zelfredzaamheid en daadkracht op de werkvloer veranderen organisaties. Daar draagt How Company aan bij.
Team- of organisatieontwikkeling