Van toptalenten Naar toonaangevende leiders

Accelarate Leadership-track

Als vooruitstrevende organisatie waarin alles draait om IT weet je dat het herkennen en ontwikkelen van toptalent essentieel is voor de groei en innovatie. Het bieden van de juiste groeimogelijkheden die aansluiten bij hun unieke talenten en ambities kan echter een uitdaging zijn. Accelerate is meer dan alleen een trainingsprogramma; het is een platform dat individuen helpt om hun leiderschapspotentieel te realiseren.

Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om je meest getalenteerde medewerkers de juiste kansen te bieden. Accelerate is speciaal ontwikkeld om in slechts 18 maanden 4 tot 5 jaar vooruit te helpen in hun carrière door middel van een gestructureerde aanpak in zelfredzaamheid, vakmanschap en leiderschap.

"Ik vind het geweldig dat relevante partijen als Bosch en de Belastingdienst de waarde van Accelerate herkennen en dat we daarmee de toegevoegde waarde van dit unieke opleidingstraject nog groter maken. Niet alleen in diversiteit van inzichten in de technische en human skills sessies, maar ook zeker in het delen van kennis en het opbouwen van het netwerk van de deelnemers."

- René van Hees, Chief Software Architect, Thales

Partnership voor groei

Accelerate is een in-company traject waarin je als organisatie samenwerkt met verschillende partners. Samen zoeken we binnen jouw organisatie naar die mensen die ambitie hebben en daar ècht voor willen gaan. Door kennis en vaardigheden aan te reiken ontwikkelen zij niet alleen hun (persoonlijk) leiderschapscapaciteiten. Ze creëren voor zichzelf ook carrièrekansen. Onze bijdrage is daarbij hen te voorzien van alle mogelijke ‘human-power skills’.

How Company is samen met Luminis founding partner van Accelerate.

Door How Company opgeleide coaches van binnen jouw organisatie begeleiden de deelnemers in de

  • ontwikkeling van human-power skills op het gebied van communicatie, persoonlijk leiderschap, samenwerking en leiderschap in het algemeen
  • versnelde groei door verbreding en verdieping van de technische kennis
  • Het opdoen van ervaringen, kennis en connecties gebundeld en gedeeld binnen deelnemende organisaties
How Company in het bijzonder
  • Meer dan 40.000 deelnemers begeleid
  • Een 9,4 waardering op Springest
  • Meerjarige opleiding voor trainers
  • Persoonlijke begeleiding voor iedere deelnemer
Stel een vraag
Jeroen Siedenburg
Managing Partner
Jouw team / organisatie structureel veranderen?
De gekozen richting is duidelijk, maar hoe ga je dit in de praktijk vormgeven? Bij welke organisatie je ook werkt, mensen maken het verschil. Door zelfredzaamheid en daadkracht op de werkvloer veranderen organisaties. Daar draagt How Company aan bij.
Team- of organisatieontwikkeling