How Company Online

Vertrouwde kwaliteit
 

How Company staat bekend om haar diepgaande trainingen waarbij de persoon centraal staat. Nu het niet altijd mogelijk is om klassikale trainingen te volgen, biedt How Company online trainingen en webinars aan. Niet al onze bestaande klassikale trainingen lenen zich om online te verzorgen. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de gemiddelde waardering van onze klanten voor onze trainingen met het cijfer 9.4 (bron: Springest). Daar zijn wij trots op en wij kiezen er bewust voor  om slechts een deel van onze bestaande trainingen online aan te bieden. Tegelijkertijd hebben wij nieuwe online trainingen en webinars ontwikkeld die handvatten, inzichten en ondersteuning bieden voor deelnemers in deze uitdagende tijd.

Inschrijven voor onze webinars

Persoonlijke effectiviteit | Zelfredzaamheid | Online

Vragen en advies

Online agenda

Onze online activiteiten:

Bewuster en vooral sterker communiceren waardoor je sneller resultaten boekt.

Training voor oud deelnemers van onze training Communication for Excellence (persoonlijk leiderschap) waarin we ingaan op hoe je om kunt gaan met de omstandigheden en je omgeving.

Training voor oud deelnemers van onze training Leadership for Exellence waarin we ingaan op hoe je ook online vorm kunt geven aan authentiek leiderschap.

Persoonlijke begeleiding om versneld je doelen te halen, meer bereiken met minder moeite.

Online programma om als team de onderlinge samenwerking te versterken.

In onze webinar ‘Omgaan met de grilligheid van het nú’ laten we je zien hoe we ons soms laten leiden door verwachtingen, gevoelens en stress en hoe we tot heldere en authentieke keuzes kunnen komen.

Veel van onze online diensten bieden we ook in-company en op maat gemaakt aan. We gaan daarover graag in gesprek.

 
How Company in het bijzonder
  • Meer dan 40.000 deelnemers begeleid
  • Een 9,4 waardering op Springest
  • Meerjarige opleiding voor trainers
  • Persoonlijke begeleiding voor iedere deelnemer
Stel een vraag
Jeroen Siedenburg
Managing Partner
Trainer aan het woord
Met How Company investeren we al meer dan 15 jaar in mensen in organisaties en nu met de uitbraak van COVID-19, kunnen we dat opeens niet meer zoals we gewend waren; face-to-face. Opnieuw zien we om ons heen, dat kunnen beschikken over de juiste middelen geen waarborg biedt voor succesvolle verandering. Het verschil wordt gemaakt door de mensen die geleerd hebben om ongeacht de omstandigheden te blijven groeien... Dat is wat we in onze programma’s bieden. Nu ook online.
Deelnemer online training 14 april "Mooi om te zien hoe jullie in korte tijd een relevante online training opgezet hebben. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en bevestiging dat een aantal dingen die wij als bedrijf en met het team doen, ook de juiste zijn." Waardering How Company: 9,4 Meer ervaringen
Jouw team / organisatie structureel veranderen?
De gekozen richting is duidelijk, maar hoe ga je dit in de praktijk vormgeven? Bij welke organisatie je ook werkt, mensen maken het verschil. Door zelfredzaamheid en daadkracht op de werkvloer veranderen organisaties. Daar draagt How Company aan bij.
Team- of organisatieontwikkeling